![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2034
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() SAVAŞ AY’IN BÜYÜK BAŞARISI! MİLYONLARCA DOLARLIK DİZİLERİ EZDİ
![]() Star TV’nin deneyimli yöneticisi Fatih Edipoğlu dün gece prime-timeda büyük bir risk aldı. Milyonlarca dolarlık dizinin karşısına prime-timeda “Savaş Ay’la A Takımı”nı koydu. Tabii, televizyonculuktan anlamayanlar için bu bir riskti. Ama televizyonculuktan gerçekten anlayanlanlar için “hesaplanmış bir riskti”. Fath Edipoğlu aslında şunu yapmıştı: tüm televizyonların prime-timeda diziye asıldığı bir saatte alternatif bir program koyarak tüm anti-dizi seyircisini tek bir programa kanalize etmişti. Tabii, kanalize edilen programda Hz. Muhammed’in evinini otopark yapılması gibi iddialı bir konuyu işleyince, bir çok milyon dolarlık yapımı ezdi geçti. Savaş Ay Cuma gecesi en çok izlenen 5. program oldu.
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Show TV'den bir ilk! / 25 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-25-2007 05:31 AM |
'Tv'den Kolpacılık Yapıyor'/05.10 | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-08-2007 02:21 PM |
4 aydır kayıp kızlarını TV'den arıyorlar 30 ocak | Lac0st3_ForCeS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-30-2007 11:38 AM |
4 aydır kayıp kızlarını TV'den arıyorlar 30 ocak | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-30-2007 11:09 AM |
Türk Savaş Uçakları!Görevin Yunan savaş uçaklarını indirmek! | hadden | Oyun Download | 4 | 10-03-2006 04:11 PM |