![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() tabu
![]() -------------------------------------------------------------------------------- Kelime: baraj - Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta.. - Pusu. - Yuh! Kelime: helikopter - Savaşta yaralıları kurtarır! - Doktor! - Değil. - Sıhhiye! - Değil, yukardan gelen bir şey... - Ee... Allah? Kelime: kadınbudu - Olum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır... Kelime: Eskimo - Kutupta yaşarlar... - (Hep bir ağızdan) Ayııııııı! - Yok insan olanları... - Heeee... Eskimo! Kelime: repertuar Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar: - Benim neyim geniş? - Kalçan! Kelime: travma - Hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bi şey geçirirsin? - Film şeridi? Grup: Çüşşşşşşşş! Kelime: terlik - Neyle yürürsün? - Ayak!!! - Heh, hani böyle ayakların üşür altında onlar olur, böle yumşak yumşak - Koyun!! - Yuhh, onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! - Kuzu!!! - Allah belanı versin pas! Kelime: diz - Pantolonu nereye giyeriz? - Bacağa? - Hah, bacaklarımızın ortasında ne vardır? - Ohaa! Kelime: zebani - Allahın meleklerinden biri. - Cebrail. - İlk üç harfi çizgili bir hayvanı çağrıştırıyor. - Zebrail? Kelime: ıskalamak - Dart oynarken neye atarsın? - Hedef tahtasına - Attın vuramadın mesela noldu? - Hedefi vuramadım - Tamam da nedir yani o olay? - Tutturamamak, kaçırmak - Hayır, nedir başka ismi var onun? - Tam 12'den vuramamak!.. - Oldu... kelime: telepati - Hani ben sana bir şeyi anlatmaya çalışıyorum ama sözle değil beyin dalgalarıyla falan... - İhihih neydiiii.. teletabi..! - Tamam tele'si kalsın, kedilerin eline ne denir? - Buldum! telepençe - Offf beee, bi kere de bil be... kelime-timsah - Abi bööle hani, kertenkele nedir? - Hayvan - Ne cins hayvanı? - Sürüngen - Ok abi, bu kertenkelenin birkaç beden büyüğü? - Ejderha - ?!???!!(Yuhhh) Son kelime eğer bilinirse oyun ve hesap girecektir. Süre son 10 saniye. kelime: lambada - Ekip1 bakan kişi: Aha sçtınız! - Ekip2 anlatan kişi: Sen öyle san. Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yasar? - Ekip2 anlayankisi: Lambada - Ekip1 toptan: Hasktirr... kelime: van gogh (kulak, tabu kelime) - Abi bu kişi bir organını kesen bir sanatçı! - Bülent Ersoy!!! kelime: miras - Şimdi diyelim Mısır'da deden var, bu artık yaşamıyor, sana ne bırakır? - Piramit.(dedesi Tutankamon ya!) kelime:cumhuriyet - Atatürk ne kurdu? - Kitap kurdu! kelime: uğur dündar anlatan: TV de program yapıyo hani yıllardır! anlayan: Reha Muhtar? Ali Kırca? anlatan: Yok yok, sarışın mavi gözlü! anlayan: Atatürk? biz: İptal! kelime: kramp anlatan: Hani futbolculara girer? dinleyen: Krampon! gülme sesleri kesildiğinde, süre çoktan bitmiş kelime: serüven a: Abi Macellan nasıl biriydi? b: Ne biliyim, iyi biriydi herhalde!(Birinci kopuş, ama duur!) a: Abi onu demiyorum neye düşkündü? b: Karıya kıza bi de içkiye olabilir! (pes) kelime: mısır kız: Keops nerde?? çocuk: Etiler!! kız: Allah cezanı versin Emre.... kelime: okul - Biz nereye gideriz her gün? - Bara… diskoya… sinemaya… cafeye… bowlinge… alisverise…gezmeye… - Ay olmuyo böle, başka şekilde anlat! - Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor? - Haaa okulaaa!!! alıntıdır
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14164
İtibar Gücü: 1409
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() çok güsel saol