![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1600
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Saplandı sol yanıma birşey, diğer krizlerden farkı yok! ara ara dans ediyor benle diğer yüreğim, bugün seni gören bir çift gözün yerinde olmak istedim, morelim bozuk sattı tezgahlara, yalanların fiyasko olduğu şu zaman dilimini yok ettim.
Nasılda iyi oynuyordun gözlerimin içine baka baka, bende hayran hayran seni izliyordum tüm saflığımla,küçük bir kızdım, ürkek ve dişli, bazen de güçsüz,gösteremedim korkak yanımı sana, belki tokat atarsın diye bir gün saklandım, saklanbaç misali. Cığ gibi düştüm sokaklara,evlere ve yüzüne sabahın ilk ışıklarnda yok oldum, yok etmekte para etmiyor, zamanına yandığımın kitabında,zehir zembelek gibi dolaştım tüm ara sokaklarda, bir yol olmalı dedim, beni çıkarmalı karşına, o sokağı hiç bulamadım. Karaladığım kelimelere uyakladım seni, satırlarımın ünlemi oldun,soru işaretlerine yamaladım seni, kocaman bir kasırga iken şimdi kücüçük bir depremsin yüreğimde, artcıları ev yıkmayan, can almayan. Artık herşey sıradanlaştı, bu aşkın büyüsü kaçtığında, susamış bir ağac gibiyim, sen ise; arada bir uğrayan yaz yağmurları gibisin, yağmasanda olur diyebildiğim bir zamandayım ben artık, koca bir 24 saati devriyorum hergün yokluğunla,dönmeni beklemeden, sabır incilerini dikmeden eteğime ve vicdanıma sus artık demeden yaşıyorum Renkli bir yaşam çizdim kendime tekrar, soluklarımı düzene soktum şu sıralar ölürken sırf sana inat diriliyorum, yalansın ya! gidişimin ardından öldü diyemeyesin diye... Korkularımla başbaşayım, gökkuşağın bütün renkleri benim artık, saklıyorum hepsini sol cebimde, daima kullandığım siyahtan vazgeçmeyeceğim, sen hep orada kal, tozu dumana kat tüm gri rengin ile, griye tahammülüm yok artık! Bahar geldi,ardından yazla eşlik etti tüm danslarını, ben her gece bir erkek ile yatarken bu gece saplanan sol yanıma, diyebileceğim hiç bir açıklamam yok idii, ara ara yokluyor nabzımı yokluğun. Ellin kızını severken benden nefret etmeyi ihmal etme, ey rengine kustuğumun griysi! ben yokluk içinde durmadan seni satacağım tüm değersiz halin ile, sildim say seni.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
F.Bahçe' yi sildim | Author41 | Fenerbahçe | 1 | 07-08-2009 10:33 AM |
Sildim Seni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 10:47 AM |
Sildim Artık Sevgini | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 10:47 AM |
Sildim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 10:46 AM |
"Sıfırcı İzzet imajımı sildim" | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-22-2007 10:37 PM |