![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1598
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Benim aşkım...
İlk aşkım,hep aşkım,son aşkım... Dicle'den beri yuvalanmış,sinsice bekleyen gözyaşlarım,denizin mavisi,vapurun motor sesi,martıların kanat çırpışı ve karşı kıyıdan görünen Topkapı Sarayı'nın bize eşlik edişiyle birleşti,gözlerimden aktııııı,aktııı. Kimsenin merakla ya da şüpheyle ya da üzüntüyle bakması umurumda olmadı hiç...Bıraktım onları,ben aşkımı seyrederken,yaşarken,onlar bir sevgili gibi yanaklarımı okşasın,sonra çenemi,kirli sakalımı,sigara tutan titrek ellerimi, boynumu ılık ılık sevsin diye...Saldım tutsak yaşlarımı doyasıya.. Gözlerimin demli çayı,denizin eşsiz mavisi,birleşti,karıştı…yoğruldu…içine biraz tuzlu gözyaşı değdi….Ortaya emsalsiz,ebruli bir görüntü çıktı… Mest oldum,sevgim depreşti,içimdeki ağır yükün birazı,gecenin bir vakti habersizce ele geçirdiği benden havalanıp,benim güzel denizime uçtu...Yumdum gözlerimi,gizli sesim nereye diyorsa oraya gidebilmenin Azadlığını,zevkle sindirmeye çalıştım içime...
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saool gusel mıss