![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2034
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Çılgın / C.R.A.Z.Y.
![]() Yönetmen: Jean-Marc Vallée Senaryo: François Boulay, Jean-Marc Vallée Oyuncular: Michel Côté, Marc-André Grondin, Danielle Proulx, Émile Vallée, Pierre-Luc Brillant Filmin Türü: Komedi, Drama Orijinal Adı: C.R.A.Z.Y. Müzik: David Bowie Yapım Yılı: 2005 Yapım Ülkesi: Kanada Orijinal Dili: Fransızca Filmin Süresi: 127 dakika Resmi Sitesi: http://concours.canoe.com/concours_crazy/ Vizyon Tarihi: 02.06.2006 Film Beaulieu ailesinin 5 oğlundan birisi olan Zac ve babasının 20 yıla uzanan hikayesini anlatıyor. Zac, 5 oğulları olan Beaulieu ailesinin dördüncü çocuğudur. Annesi, yılbaşı gecesi doğan ve saçında beyaz bir tutam bulunan Zac’in kutsanmış bir çocuk olduğunu düşünür. Annesinin korumacı tavrına karşı, hayat Zac için hiç de kolay değildir. Her biri ayrı bir dert olan erkek kardeşleri Zac’in yaşamını cehenneme çevirirler. Ancak Zac’in esas sorunu içten içe hayran olduğu babasıyladır. Maço bir erkek sayılabilecek babası Zac’in yeterince erkeksi olmadığını düşünmektedir...
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
bu şiirler çılgın :):) | ***murat*** | Eskiler (Arşiv) | 5 | 05-31-2007 08:17 PM |
Çılgın bi teen | RaPoRLu | Adult eski arşiv | 3 | 01-05-2007 09:41 PM |
Şu çılgın Türkler | drendo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-10-2006 11:00 PM |
..::Çılgın Cevaplar::.. | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-15-2006 01:37 PM |
Çılgın Karikatürler... | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 10 | 07-10-2006 11:26 PM |