www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-02-2006, 07:42 PM   #1
GeCeLeR
Guest

Üye No:
Varsayılan isyankar130 ` CEVAB-I TÜRK BİLDİRİSİ

Alıntı:
İlk Gönderen isyankar130
YAZDIĞIN HERŞEYE CEVABEN
artık olaya ek koyma zamanı geldi...

ey sen kendini kürt olduğunu iddia eden bölücük tohumları atarak ülkeyi cehenemme çeviren çocuk katili.

ey sen dava uğruna ölürüm deyip dolapderede kaçan kancıklardanmısın ???

bir kürde bin türk mü felsefen ? ne kadar acı ? devletsiz vatansız boş beleş atmak....

türküz biz biz mi saattık iki kuruşa vatan .. KURTULUŞ SAVAŞINDA 2 tonla

kazandık biz.. çıkıp diyceksin ki şimdi biz de kan döktük ?? kimin kanını döktünüz ufacık bir bebeğin yaşlı bi kadının ..

bu da size kin ve nefret kazandırdı..

ahmet kaya bir sanatçıdır tamam şarkıları bir ırka hitaben olabilir buna da tamam.ama adı niceleri olan bir mehmetçik i öldürülmesine izin veren

birini savunduğundan durun orda...

Ben bu güne kadar bu sitede sana asla dokunmadım girdiğinden ber bölücü ayrılıkçı her cümleni okuyorum bir kez saygı duyuyoruz ancak

yanlış yere konu açıosun die cevap verdim dikkatli ol dedim..

benim senin bu yukarı da yazdıklarına cevabım henüz gelmedi bunu birazdan okuyacaksın...

ancak okumadan önce bil ki yazdığın tüm metinler en ince notkasına kadar incelenerek ceza puanları kesilecek

tabii sana cevap yazanlarında metinleri en ince ayrıntısına kadar incelenecek..

İlk geünden beri bu tartışmlarada fikrimi belirttim dedim ki ;

TÜRK KÜRT KARDEŞTİR BUNU BİLEN BİLİPTE İNKAR EDEN KALLEŞTİR !

İşte SANA CEVABIM ! OKU DA İBRET AL , OKU DA FEYZ AL TÜRKLÜĞÜMÜZDEN !

Bu senin benim değil bu hepimizin savaşı. bazı olaylar vardırki kimse dile getiremez kimse birşey yapamaz insanlar korkar.. Ama ben değil..

Bu senin benim değil bu hepimizin savaşı. bazı olaylar vardırki kimse dile getiremez kimse birşey yapamaz insanlar korkar.. Ama ben değil..

Ben derinden gelen haykırışları duyurabilecek tercüman

Hangi biriniz ülkesi adına dua ediyor her cuma

Ses çıkarmayın bravo.. yansın bayrak

Gazetelerde baş sayfa kansız ahmak

Köstebekler toprak altı kalmaz artık onlar aramızda nefes aldı

Yollar arabamızla daradır içim misali

Herkes el kol bağlı duruyo napalım biz içtik abi

siz bir tarih almak adına büyüttünüz bir ihtimali

olmadıysa ikinci tarih bir daha gir aman ha ses çıkarma ülken elden gitsin ses çıkarma

Tek bir damla suyla sönecek yangın var ancak ses çıkarma dört tarafta yaksınlar sancak

Kastım var alçak batılaşırsın devam et bir O.R.O.Z.P.U çocuğu imralı da yatsın lan asma

CaKaL.Net uyan ülke elden gidiyor lan

Aferim ses çıkarma bizi savaşa itiyorlar

Biraz daha cesaret baş kaldır ülken için

Sağlanamazsa adalet taş vardır ülken için.

Suç Kürt yurttaşlarda değil

beynini yıkayan ****lerde

Huzur , barış vesaire artık yalan istesende bizde perde ...

Açıp bakarsa ters olur kurcalanmaya izin vermeden kapanır her konu

Böyle giderse bir iki seneye doğru doğu kan dolu

iyi niyetse kaybolur içimizdeki saykodur bu askerler koparlar

Ermenistan toparlan insanlıksa onlardaki ben bir insan olamam

İnanmak istemedik size kahretsin dedik

Akıllı olun olmayan soykırımı var ettirmeyin

Tüm korkaklarken kaçarken ve yatakta yatarken bizse silahlarla geliriz kör kütük

Tehdit değil gerçek tek bir hareketinizle kan çıkar

Bunuda gördü dolapdere de kürt kancıklar

Herkes yerini bilecek artık hıncım meğil yülkün
Barış savaşla kazanılır Irkçı değil TÜRKÜM

Seni unutmadık Atam. Unutanlarada Hatırlatacağız...

SARILACAK BAYRAĞIN YOK VATANSIZ...

Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
ву мαzzу (10-02-2006), bluekeys (10-03-2006), doruktan (10-04-2006), mezarci79 (10-03-2006), theBEST (11-09-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 10-02-2006, 09:05 PM   #2
isyankar130
Yeni Üye

isyankar130 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 19892
İtibar Gücü: 1363
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : isyankar130 is on a distinguished road

en güzel cvp size zamanı gelince veririz.

Son düzenleyen: isyankar130; 12-03-2006, 08:51 PM..
isyankar130 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-02-2006, 09:23 PM   #3
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Alıntı:
İlk Gönderen isyankar130 Mesajı Göster
bunları unutamayın : her zmana ensenizdeyiz her zaman azrailiniz her zaman karşınızdayız her kafanıza sıkılan son kurşunun tetikçiyiz her zaman.. diyarkabırın anadolunun her karışına kan akıtır o toprakları alırız kuşkunuz olmasın.. size diyeceğim erkekseniz biraz yiyorsa gidip bir kürdün yanında böyle konuşun.. kürt sizin gibi çakal lara boyun eğmeyen..30 milyon la size yaptıklarınızı ödeteceğiz..kürt oğlu kürdüm kürdüm..biz ölümü korkusunu sen kısa pantulon giyerken azraile teslim ettik bizim canımız sizin gibi tatlı değildir biz yeri geldimi ölümüde göze alırız..sizde dağları unutmayın kulağınıza küre yaparız o keleş mermileri sizin unutmamanız için.. bizim bölgelerimziden siz gidecekksiniz biz değil bunu kulağınıza küpe yapın.. artık esaret bitti yaşasın kürtler yaşasın kürdistan.. ahmetler memetler kuracak o topraklara siz vatan derken kafanıza son mermiyi sıkmam bize düşecek.. sizde yürek olsa birazcık yürek olsa bu söylediklerinizi yapardınız.. birazcık yürek varsa asarsınız lan asarsınız sonu ne olur o zaman görürsünüz apolar gider başka apoalr gelir kuşkunuz olmasın ahmetler gider başka ahmet ler gelir..biz sizin gibi çakallara boyun eğmeyiz bir ölür biri gelir ama bitmeyiz korkmayız.. siz akşmalrı sütünüzü içerken bizim kafamızdan onalrca mermi gecerdi..siz ona buna çakallık yalakalık yaparken biz özgürlük için canımızı feda ediyorduk.. yaşasın kürtler yaşasın kürdistan yaşasın peşmergeler yasaşın bütün kürt halkı..size son imzamızı kafanızdaki keleş mermisiyle yapacağız.. her damla kan için kal gölü yaratıp içinde yüzeceğiz her kürt anasının her damla göz yaşı için kafanıza mermi yağdıracağız.. bizim ölen her ahmet her memet için binlerce kişi ölecek ya siz yok olacaksınız ya da biz..ezilen halkım için ölen kardeşlerim için bacılarım için sizin kökünüzü kurutacaz..biz dağları taşıyoruz sırtımızda..allah duva edeceksiniz ölümüm krütlerin elinde olmasın diye..

HEPİNİZE BİZ SON VERECEĞİZ HEPİNİZİN SON MERMİSİ BİZ OLACAĞIZ...
hayatınız böle geçti ..

havaya tehdit...havaya...

ne oldu altı üstü 30.000 adam öldü

yanlış anlamasın kimse 30.000 i

küçümsediğimden değil daha ölmeye hazır

nice 30.000 ler olduğundan.

yiyosa asarsanız ? niye asayım ki ? asıpta

soysuz köpeği kahraman mı yapıcam sana

adi suçlu gibi tıkarım mezar gibi oda ya orda

senin de onunda ömrünü çürütürüm.

o içerde bağırır sen burada kazanan yine ben

olurum.Kazana yine CUMHURİYETİM olur.

Gidipte kürdün yanında mı söleyim bunları ?

Sölemediğimizi nereden bilirsinde densizlik

edersin ? Sorarım sana..

İTÜ üniv. de çıkan olaylarda dayak yiyen fıs

kürtlerdenmisin ? Dinime sövüp polise

sığınandan mısın ?

Benim yazdığım altına yazacak kadar

aşağılıkmısın ? Üstelik tehdit savuracak kadar

çaresizmisin ?

Ben ne yaptım biliyormusun ? Sana cevap

vermedim bile senle ilgili cümle kullanmadım

sadece başlık attım isyankar130 a cevap diye

altına ne koydum TÜRK TARİHİ koydum elinde

silahıyla 3-5 çapulcu öldüren askerimi koydum

senden olanların vurduğu kundaktaki bebeleri

koydum.ben yine türkün kullandığı diplomasiyi

kullandım.Ben orda tarihimi anlattım yazısıyla

fotoğrafıyla...

yoksa benim gibi anlatacak tarihin sen en iyisi

sus karşımda.

Dİz çök ve itaat et IRKININ YAPTIĞI gibi...
Old 10-02-2006, 09:27 PM   #4
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Bu ülkenin her karış toprağı atalarımızın kanıyla alınmıştır..Gerekirse Türk milletinin her yaştan her ferdi atalarımızın yaptığı gibi bu toprakları kanlarıyla canlarıyla korumaya hazırdır..Elinizden ne geliyosa yapın.Sizi tükürüğümüzün içinde boğarız biz.
Old 10-02-2006, 09:38 PM   #5
isyankar130
Yeni Üye

en güzel cvp size zamanı gelince veririz.

Son düzenleyen: isyankar130; 12-03-2006, 08:52 PM..
Old 10-02-2006, 09:42 PM   #6
scarface
Müstakbel Üye

scarface Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1470
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi : scarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura about

Ben asıl isyankar130 nickli şahsın çakal olduğunu biliyordum da işte yukarıdaki mesajındaki gibi hırlamasını bekliyordum...! Sonunda zaten ne mal olduğunu bildiğimiz bu zat içindekileri kusmuş bulunmaktadır. Mesele kürt meselesi değildir! Mesele ******** olup olmama meselesidir! KLurtuluş Savaşı ile elbirliğiyle emperyalistlerden kurtardığımız bu vatanımıza hainlik edip etmeme meselesidir...!!

isyankar130 ve kendi gibi düşünen nice ********ler; yeri geldiğinde demokrasi, insan hakları ayaklarına yatarsınız kardeşiz dersiniz; ancak içinizdeki yılanı biliriz! İşte böylesiniz ekmek yediğiniz yere ihanet edersiniz. Irak'ta şeytanla işbirliği yapıp, yaşadığı yerleri ABD'ye peşkeş çeken kukla devletin lideri olan kürtlerden bir farkınız yok... Sizler yeri geldiğinde kenara çeklilir hak adalet ayaklarına yatar > kendinizi biraz güçlü hissettiğinizde de böyle köpek gibi havlarsınız, maval okursunuz...!!! İşte isyankar130 nickli ve onun gibi düşünen ********ler kendi içlerindeki kini kustular...

Başımıza keleş mermisi sıkacakmışsınız >>> Sıkarsınız işte böyle buradan atıp tutar bol bol sıkarsınız... Siz o mermileri bebeklere, çocuklara sıkarsınız ve de karşısına açıkça savaşa çıkamadığınız sizin namusunuzu koruyan Mehmetçiklere hain pusularla anca mermi atabilirsiniz...!!

Bugün Irak'ta amerikan askerleri binlerce kadına tecavüz ediyor > bunun gerçekleşmesine hizmet edenler kürtlerdir... Kukla da olsa namusumuz da elimizden gitse de ayrı bir devletimiz olsun diyen kürtlerdir. VEEE şimdi senin ve senin gibilerin de Irak'taki namussuz kürtlerden farkı yoktur....

Sizler Kurtuluş Savaşı ile emperyalist ülkelerden bağımsızlığını, dolayısıyla > can güvenliğini ırzını namusunu korumayı başarabilmiş bir ülke halkının askerine > herkesin namusunu koruyacak olan askere kurşun atarsınız.... Sonra da şeytanla işbirliği yapar yaşadığınız yerleri ABD'ye bile peşkeş çekersiniz... İşte bu yüzden bölücü olan ve ben Türkiye Cumheriyeti vatandaşıyım diyemeyen tüm kürtler namuslarını dahi satacak olan ********lerdir....!!! Ayhnı isyankar130 nickli şahıs gibi....

Bugün İktidardaki aciz hükümetten dolayı birazcık bi taraflarınız kalkmış olabilir AMA unutmayın ki tüm Türk Milleti karşınızdadır. Ve hiçbir zaman emelinize ulaşamayacaksınız...!!!
Old 10-02-2006, 09:45 PM   #7
kasirga78
ÇaKaL Üye

kasirga78 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 332
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1772
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi : kasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond repute

Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ sizin gibi 3-5 çapulcumu yıkacak bizi tüm dünya devletleri gelmiş hepsine korkusuzca göğsümüzü siper etmişiz asıl siz çıkın saklandığınız deliklerden birazcık yüreğiniz varsa erkek gibi çıkın karşımıza tırsak olmayın öyle mağaralarda saklanmakla kancıklık yapmakla nereye varabileceksiniz.

Hep Destek Tam Destek
Ne Kupa Büyüklüğü Ne Şampiyonluk
Sevdamıza Kimse Engel olamaaz
Bazen Hüzün Vardır Bazen Mutluluk
FENERBAHÇE sevgisinin Adı Konamaz
kasirga78 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-02-2006, 09:51 PM   #8
isyankar130
Yeni Üye

:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Son düzenleyen: isyankar130; 11-10-2006, 04:48 PM..
Old 10-02-2006, 09:52 PM   #9
GeCeLeR
Guest

Üye No:

biz küfür etmiyoruz terbiyeni takın uslubunu bozma..
adam gibi tarışmasını bilmiyorsan öğren bizden ..
biz hakaret etmedik ama edersen hem ederiz hem de seni mecburen siteden uzaklaştırmak zorunda kalırız
msjıda hakaretleri editliyorum...
Old 10-02-2006, 09:55 PM   #10
GeCeLeR
Guest

Üye No:

biz bir çok kürt lerin yanında fikrimizi dile getirdik .. toplantılar düzenleyip onlara türklerin şanlı tarhini de anlattık onları nasıl ezdiğimizde ...
gazetelere ropartajlarımızı da verdik.
bizim safımız belli...
hakaret etmeden tartış yada sus...
biz her kürt ün yanında sölediklemizi sölüyoruz burada
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı