![]() |
![]() |
#1 | |
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
ey sen kendini kürt olduğunu iddia eden bölücük tohumları atarak ülkeyi cehenemme çeviren çocuk katili. ey sen dava uğruna ölürüm deyip dolapderede kaçan kancıklardanmısın ??? bir kürde bin türk mü felsefen ? ne kadar acı ? devletsiz vatansız boş beleş atmak.... türküz biz biz mi saattık iki kuruşa vatan .. KURTULUŞ SAVAŞINDA 2 tonla kazandık biz.. çıkıp diyceksin ki şimdi biz de kan döktük ?? kimin kanını döktünüz ufacık bir bebeğin yaşlı bi kadının .. bu da size kin ve nefret kazandırdı.. ahmet kaya bir sanatçıdır tamam şarkıları bir ırka hitaben olabilir buna da tamam.ama adı niceleri olan bir mehmetçik i öldürülmesine izin veren birini savunduğundan durun orda... Ben bu güne kadar bu sitede sana asla dokunmadım girdiğinden ber bölücü ayrılıkçı her cümleni okuyorum bir kez saygı duyuyoruz ancak yanlış yere konu açıosun die cevap verdim dikkatli ol dedim.. benim senin bu yukarı da yazdıklarına cevabım henüz gelmedi bunu birazdan okuyacaksın... ancak okumadan önce bil ki yazdığın tüm metinler en ince notkasına kadar incelenerek ceza puanları kesilecek tabii sana cevap yazanlarında metinleri en ince ayrıntısına kadar incelenecek.. İlk geünden beri bu tartışmlarada fikrimi belirttim dedim ki ; TÜRK KÜRT KARDEŞTİR BUNU BİLEN BİLİPTE İNKAR EDEN KALLEŞTİR ! İşte SANA CEVABIM ! OKU DA İBRET AL , OKU DA FEYZ AL TÜRKLÜĞÜMÜZDEN ! Bu senin benim değil bu hepimizin savaşı. bazı olaylar vardırki kimse dile getiremez kimse birşey yapamaz insanlar korkar.. Ama ben değil.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu senin benim değil bu hepimizin savaşı. bazı olaylar vardırki kimse dile getiremez kimse birşey yapamaz insanlar korkar.. Ama ben değil.. ![]() Ben derinden gelen haykırışları duyurabilecek tercüman ![]() Hangi biriniz ülkesi adına dua ediyor her cuma ![]() ![]() Ses çıkarmayın bravo.. yansın bayrak ![]() Gazetelerde baş sayfa kansız ahmak ![]() ![]() Köstebekler toprak altı kalmaz artık onlar aramızda nefes aldı ![]() Yollar arabamızla daradır içim misali ![]() Herkes el kol bağlı duruyo napalım biz içtik abi ![]() siz bir tarih almak adına büyüttünüz bir ihtimali ![]() olmadıysa ikinci tarih bir daha gir aman ha ses çıkarma ülken elden gitsin ses çıkarma ![]() ![]() Tek bir damla suyla sönecek yangın var ancak ses çıkarma dört tarafta yaksınlar sancak ![]() Kastım var alçak batılaşırsın devam et bir O.R.O.Z.P.U çocuğu imralı da yatsın lan asma ![]() ![]() ![]() CaKaL.Net uyan ülke elden gidiyor lan Aferim ses çıkarma bizi savaşa itiyorlar ![]() ![]() Biraz daha cesaret baş kaldır ülken için ![]() Sağlanamazsa adalet taş vardır ülken için. ![]() ![]() ![]() Suç Kürt yurttaşlarda değil ![]() beynini yıkayan ****lerde ![]() ![]() Huzur , barış vesaire artık yalan istesende bizde perde ... ![]() Açıp bakarsa ters olur kurcalanmaya izin vermeden kapanır her konu ![]() ![]() Böyle giderse bir iki seneye doğru doğu kan dolu iyi niyetse kaybolur içimizdeki saykodur bu askerler koparlar ![]() ![]() ![]() Ermenistan toparlan insanlıksa onlardaki ben bir insan olamam ![]() ![]() ![]() İnanmak istemedik size kahretsin dedik Akıllı olun olmayan soykırımı var ettirmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm korkaklarken kaçarken ve yatakta yatarken bizse silahlarla geliriz kör kütük ![]() ![]() ![]() Tehdit değil gerçek tek bir hareketinizle kan çıkar ![]() ![]() Bunuda gördü dolapdere de kürt kancıklar ![]() Herkes yerini bilecek artık hıncım meğil yülkün Barış savaşla kazanılır Irkçı değil TÜRKÜM ![]() ![]() ![]() Seni unutmadık Atam. Unutanlarada Hatırlatacağız... ![]() ![]() SARILACAK BAYRAĞIN YOK VATANSIZ... |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 19892
İtibar Gücü: 1363
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() en güzel cvp size zamanı gelince veririz.
.................................................. .................... Son düzenleyen: isyankar130; 12-03-2006, 08:51 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
![]() ![]() havaya tehdit...havaya... ne oldu altı üstü 30.000 adam öldü yanlış anlamasın kimse 30.000 i küçümsediğimden değil daha ölmeye hazır nice 30.000 ler olduğundan. yiyosa asarsanız ? niye asayım ki ? asıpta soysuz köpeği kahraman mı yapıcam sana adi suçlu gibi tıkarım mezar gibi oda ya orda senin de onunda ömrünü çürütürüm. o içerde bağırır sen burada kazanan yine ben olurum.Kazana yine CUMHURİYETİM olur. Gidipte kürdün yanında mı söleyim bunları ? Sölemediğimizi nereden bilirsinde densizlik edersin ? Sorarım sana.. İTÜ üniv. de çıkan olaylarda dayak yiyen fıs kürtlerdenmisin ? Dinime sövüp polise sığınandan mısın ? Benim yazdığım altına yazacak kadar aşağılıkmısın ? Üstelik tehdit savuracak kadar çaresizmisin ? Ben ne yaptım biliyormusun ? Sana cevap vermedim bile senle ilgili cümle kullanmadım sadece başlık attım isyankar130 a cevap diye altına ne koydum TÜRK TARİHİ koydum elinde silahıyla 3-5 çapulcu öldüren askerimi koydum senden olanların vurduğu kundaktaki bebeleri koydum.ben yine türkün kullandığı diplomasiyi kullandım.Ben orda tarihimi anlattım yazısıyla fotoğrafıyla... yoksa benim gibi anlatacak tarihin sen en iyisi sus karşımda. Dİz çök ve itaat et IRKININ YAPTIĞI gibi... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bu ülkenin her karış toprağı atalarımızın kanıyla alınmıştır..Gerekirse Türk milletinin her yaştan her ferdi atalarımızın yaptığı gibi bu toprakları kanlarıyla canlarıyla korumaya hazırdır..Elinizden ne geliyosa yapın.Sizi tükürüğümüzün içinde boğarız biz.
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() en güzel cvp size zamanı gelince veririz.
.................................................. .................... Son düzenleyen: isyankar130; 12-03-2006, 08:52 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 17 Thanked 20 Times in 6 Posts
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1470
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ben asıl isyankar130 nickli şahsın çakal olduğunu biliyordum da işte yukarıdaki mesajındaki gibi hırlamasını bekliyordum...! Sonunda zaten ne mal olduğunu bildiğimiz bu zat içindekileri kusmuş bulunmaktadır. Mesele kürt meselesi değildir! Mesele ******** olup olmama meselesidir! KLurtuluş Savaşı ile elbirliğiyle emperyalistlerden kurtardığımız bu vatanımıza hainlik edip etmeme meselesidir...!!
isyankar130 ve kendi gibi düşünen nice ********ler; yeri geldiğinde demokrasi, insan hakları ayaklarına yatarsınız kardeşiz dersiniz; ancak içinizdeki yılanı biliriz! İşte böylesiniz ekmek yediğiniz yere ihanet edersiniz. Irak'ta şeytanla işbirliği yapıp, yaşadığı yerleri ABD'ye peşkeş çeken kukla devletin lideri olan kürtlerden bir farkınız yok... Sizler yeri geldiğinde kenara çeklilir hak adalet ayaklarına yatar > kendinizi biraz güçlü hissettiğinizde de böyle köpek gibi havlarsınız, maval okursunuz...!!! İşte isyankar130 nickli ve onun gibi düşünen ********ler kendi içlerindeki kini kustular... Başımıza keleş mermisi sıkacakmışsınız >>> Sıkarsınız işte böyle buradan atıp tutar bol bol sıkarsınız... Siz o mermileri bebeklere, çocuklara sıkarsınız ve de karşısına açıkça savaşa çıkamadığınız sizin namusunuzu koruyan Mehmetçiklere hain pusularla anca mermi atabilirsiniz...!! Bugün Irak'ta amerikan askerleri binlerce kadına tecavüz ediyor > bunun gerçekleşmesine hizmet edenler kürtlerdir... Kukla da olsa namusumuz da elimizden gitse de ayrı bir devletimiz olsun diyen kürtlerdir. VEEE şimdi senin ve senin gibilerin de Irak'taki namussuz kürtlerden farkı yoktur.... Sizler Kurtuluş Savaşı ile emperyalist ülkelerden bağımsızlığını, dolayısıyla > can güvenliğini ırzını namusunu korumayı başarabilmiş bir ülke halkının askerine > herkesin namusunu koruyacak olan askere kurşun atarsınız.... Sonra da şeytanla işbirliği yapar yaşadığınız yerleri ABD'ye bile peşkeş çekersiniz... İşte bu yüzden bölücü olan ve ben Türkiye Cumheriyeti vatandaşıyım diyemeyen tüm kürtler namuslarını dahi satacak olan ********lerdir....!!! Ayhnı isyankar130 nickli şahıs gibi.... Bugün İktidardaki aciz hükümetten dolayı birazcık bi taraflarınız kalkmış olabilir AMA unutmayın ki tüm Türk Milleti karşınızdadır. Ve hiçbir zaman emelinize ulaşamayacaksınız...!!!
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1772
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ sizin gibi 3-5 çapulcumu yıkacak bizi tüm dünya devletleri gelmiş hepsine korkusuzca göğsümüzü siper etmişiz asıl siz çıkın saklandığınız deliklerden birazcık yüreğiniz varsa erkek gibi çıkın karşımıza tırsak olmayın öyle mağaralarda saklanmakla kancıklık yapmakla nereye varabileceksiniz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
.................................................. .................... Son düzenleyen: isyankar130; 11-10-2006, 04:48 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Üye No:
![]() biz küfür etmiyoruz terbiyeni takın uslubunu bozma..
adam gibi tarışmasını bilmiyorsan öğren bizden .. biz hakaret etmedik ama edersen hem ederiz hem de seni mecburen siteden uzaklaştırmak zorunda kalırız msjıda hakaretleri editliyorum... |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Üye No:
![]() biz bir çok kürt lerin yanında fikrimizi dile getirdik .. toplantılar düzenleyip onlara türklerin şanlı tarhini de anlattık onları nasıl ezdiğimizde ...
gazetelere ropartajlarımızı da verdik. bizim safımız belli... hakaret etmeden tartış yada sus... biz her kürt ün yanında sölediklemizi sölüyoruz burada |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ATATÜRK'TEN muhteşem cevab | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 6 | 03-20-2006 12:51 AM |