![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 4 Times in 3 Posts
Üye No: 14692
İtibar Gücü: 1390
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() - anne bu ne ?
- buzdolabı yavrum . - neden ? ------------ - anne balıklar su içer mi ? ------------ - enişte bu ne? - çakmak (1 dakka sonra) - enişte bu ne? - çakmak ... - enişte bu ne? - çakmak bahadır ... - enişte bu ne? - gazoz kapağı - olur mu o çakmak! ------------ balıklar terler mi ? ------------- anne ben kurt olsam ablam da ormanda kuzu olsa o zaman benden korkar mı? -------------- - oğlum çık yukarı babaannenden biraz yeni bahar iste.. (kardeş küçüktür daha 4 yaş civarı, merdivenlerin yarısında döner ve..) - anne yeni bahar yoksa eski bahar istiyim mi? - (anne gülümser) oğlum eski bahar diye birşey yok sadece yeni bahar vardır - niye ama anne, yeni bahar varsa eski bahar da vardır hem olmasaydı niye yeni bahar desinler ki? - öyle demişler işte olum, o bir baharat - nasıl yani? şimdi gerçekten eski bahar yok mu? niye yok? bidibidi - (anne delirme noktasına varmak üzereyken) muglakkkk çık yukarı babaannenden yeni bahar al da gel hemen! ciyakkkk ------------- - pirincin üzerinde neden çizgi var? ------------- - kedi maması yesem kedi olur muyum anne? - olmazsın kızım - peki kedi benim yemeğimi yerse insan olur mu anne? -------------- - anne, devlet ne zaman bana da imza vericek? ne zaman benim de imzam olucak? -------------- - baba, yeni aldığın ayakkabılarım ne renk? - kahverengi yavrum. - peki baba, kahve ne renk? - ....?! --------------- - bunu kırıyım mı? - hayır. - bunu kırıyım mı? - hayır. - bunu kırıyım mı? - hayır. ....... - bunu kırıyım mı? - kır allahın cezası kır. - neden? ------------ - teyze bu ne? - uçak - o uçak değil bi kere, helikopter! - ............... --------------- - hamile bi kadına: sen çocuğunu niye yedin? ----------------- - anne ben babamı mı daha çok seviyorum seni mi ? ---------------- - ablaa.. insanlar niye evleniyo da, hayvanlar çiftleşiyo? ---------------- - anneee, bu kedinin kuyruğu niye uzamıyo? - ne?! - çekiyorum ama niye uzamıyo? ----------------- - baba - efendim kızım (geliyor dur bakalım) - akşam olunca biz uyuyoruz ya - eee? - sabah kalkacağımızı nerden biliyouz? - !!? ---------------- - anne ne zaman olacak bu yemek - ha deyince olmuyo - o zaman ne deyince oluyosa onude ki olsun ---------------- - bizim kaşımızı gözümüzü kim yaptı? - Allah yaptı - neden? ------------- - topekli tacımı gördün mü? - cık. kayıp mi ettin? - yook topekli, gördün mü? - ha evet güzelmiş. - gördün mü? -------------- - anne ben nerden çıttıııım? - eeö... karnımdan çıktın sayılır yavrum... sezeryan ile doğurmuştum ben seni... - petiiiii oraya nasıl dirdiiiiim?
![]() |
#2 | |||
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3931
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() Paylaşım için teşekkürler...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3024
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
|
![]() güzel paylaşım
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 36 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 12138
İtibar Gücü: 1413
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() paytlaşım süper
![]() |
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() ah şu cocuklarrr...tşkler...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
küçük çocukların çıldırtan soruları | ƒяαмвυαz | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2007 08:33 PM |
Çocuklar ve çıldırtan soruları | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-25-2007 03:45 PM |
çıldırtan müşteri | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-13-2007 11:09 AM |
çıldırtan gol | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-21-2006 10:06 PM |
Cıldırtan Lezboşlar ... :) | ๏๒รєรรเ๏ภ | Adult eski arşiv | 4 | 03-12-2006 12:53 AM |