![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1788
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "Kim 500 Milyar İster" yarışmasının orijinali ABC televizyonunda yayınlanan "Who Wants To Be A Millionaire?" yani "Kim Milyoner Olmak İster?" Bize uyarlarken milyoner demek komik duracağından adını değiştirmişler tabii. Yarışmanın orijinali bizdeki gibi sönük de geçmezmiş. Çok heyecanlı yarışmalar yaşanırmış. Bir sürü efsanevi yarışmacı gelip geçmiş.
Bunlar arasında biri varmış ki; onun gibisi bir daha gelmemiş. Bu arkadaşın genel kültürü müthişmiş. En son soruya kadar hiç joker kullanmadan gelmiş. Her seferinde hiç duraksamıyor, "Son kararım" dedikten sonra yanıtı verip gülümsüyormuş. Sunucu kıl olmuş tabii. Çünkü yarışmanın heyecanı, yarışmacının duraksaması, ikileme düşmesi, yüksek sesle, "Acaba o mu, yoksa bu mu?" diye acı çekmesindeymiş. Hatta yarışma sorularını hazırlayan adamlar da sinir olup, her soruyu normalinden daha da zorlaştırmışlar. Ama bizimki bana mısın demiyormuş. Doğru yanıtlatı gülümseyerek, gözünü kırpmadan veriyormuş. Soruları hazırlayanlar, yarışmacının son soruya doğru yanıt veremeyeceğinden çok eminlermiş. Gerçekten de soru geldiğinde bizimkinin yüzü değişmiş. Soru çok, ama çok çok zormuş. Yarışmacı biraz düşündükten sonra, "Telefon etme jokerini kullanacağım" demiş. Sunucu sevincini gizleme gereği görmeden sırıtarak, 'Kimi arayacaksınız?" diye sormuş. Yarışmacı, "Babamı" demiş. Telefon bağlanmış. Sunucu, durumu yarışmacının babasına açıklayıp, soruyu oğlunun soracağını söylemiş ve sözü yarışmacıya bırakmış. Bizimki, "Alo baba? Ben şu anda 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasındayım. Şu anda 1 milyon dolar kazandım. Haberi de ilk benden duymanı istedim" demiş. Sonra da yine gülümseyerek doğru cevabı vermiş Alıntıdır... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 11 Thanked 129 Times in 73 Posts
Üye No: 4729
İtibar Gücü: 1536
Rep Puanı : 6460
Rep Derecesi :
|
![]() güzel ama videosu olmadan inanmam
Aklın başına gelmeye başlar,zaman aktıkça su gibi Kara kara başlarsın düşünmeye geleceği Ve de maalesef yitirilmiş geçmişin Yasını tutmak çok yazık Hayat bir film gibi gözlerinden geçer ama Aynı gözler geleceği zor seçer Hayat bir film gibi yaşanır ve biter Filmin sonunda MUTLULUK ya da KEDER HADİ SEN SEÇ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1973
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
|
![]() mış muş hep...inandırıcı gelmedi bana...
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Teşekkür Etme: 54 Thanked 35 Times in 20 Posts
Üye No: 3225
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :
|
![]() kenan ışık programda anlatmıştı, doğrudur herhalde.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1942
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Hayirlisi olsun.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 88 Times in 52 Posts
Üye No: 12288
İtibar Gücü: 1529
Rep Puanı : 4410
Rep Derecesi :
|
![]() wla adam lafı koymuş kankalar.. ama ben sunucunun o andakiyüzünü görmek isterdim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2467
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
![]() eline sağlık
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Devamli GÜncellenİyor; İster Resme Bak İster Çekİme Bak; Haftanin En SeÇmelerİ | oyundede | Yabancı Adult Videolar | 0 | 03-27-2010 06:59 PM |
İster Em İSter GÖM :D | amfibik | Adult eski arşiv | 7 | 01-15-2009 03:37 PM |
1 GB Web Alanı + 25 GB Trafik + Domain = 30 YTL Yıllık / İster Windows - İster Linux | infobilisim | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-05-2008 02:40 AM |
Erdoğan'ın 2 MİLYAR DOLARI mı var | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-04-2008 06:52 PM |
Efsaneler *İSTER inanın İSTER inanmayın* | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 6 | 03-31-2006 09:50 PM |