![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1600
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Görünüp kaybolan bir peri misalisin
Acaba sen gerçek misin? Ne zaman geleceğin belli değil Ne zaman seni göreceğim belli değil Bazen de güneş gibi doğuyorsun Tüm hüzün yağmurları arasında. Tüm güzellikleri beraberinde getiriyorsun Gökkuşağı görüntünle, bilmeden... Fazla kalmıyorsun, Gidiyorsun birkaç saniye sonra Ve hüzün yağmurları kaldığı yerden Devam ediyor bir daha durmayacak gibi. Bir daha doğana kadar ama.... Sonra geceler boyu aklımdan çıkmıyorsun Kurtuluşum yok benim senden, Zaten kurtulmak isteyen de yok aslında. Ben sadece senle ikimize biz demek istiyorum Birbirimizin her şeyi olalım istiyorum Çok mu istiyorum...? Bilmiyorum... Konuşamadım belki şimdiye kadar hiç, Ama bu, ‘anlatmak istediğim hiçbir şeyim yok’ Anlamına gelmiyor ki. Aslında söylemek istediğim ne kadar çok şeyim var,bilemezsin Hiçbir şeyimizi paylaşmadık şu ana dek Ama bu, paylaşacak bir şeyimiz yok demek değildir ki. Benim seninle paylaşmak istediğim çok şeyim var; Mesela bir kalbim,yüreğim,sevgim,mutluluğum,ömrüm... Ve her şeyim... Yaşadığımız hiç bir şey yok belki, Ama yaşayabileceğimiz bir ömür var istersen. --alıntı--
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saolsın
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Acaba | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 08:20 PM |
Acaba | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 10:11 AM |
Yer Misin? Yemez Misin?Buda İlginç Bir Yarışma,Siz Olsanız Yermiydiniz? | ¢яєαмιηg | Korku Resimleri | 7 | 08-04-2007 03:09 PM |
adı üstünde enterasan bölüm enterasan bi video gercek mı acaba BU | yavuzaslan | Eskiler (Arşiv) | 7 | 10-23-2006 02:25 AM |
18 mi acaba | Bostandere | Adult eski arşiv | 6 | 02-13-2006 12:19 PM |