![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3931
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() KizEvy:
Slm... Hos geldiniz. Talipp: MSN adresinizi oglumdan aldim. KizEvy: Evet . Kizim soyledi. Bekliyorduk zaten Talipp: Sizin evde baska PC var mi? Hanimlari da gorusmeye davet etsek KizEvy: Tabii ki. Bizim hanim online zaten. Kiz da internet cafe de. Talipp: Ok... Kaynana34 konusmaya katildi Oglananasi konusmaya katildi Talipp: Hanimlar da geldi. Ben bizim oglani da davet ediyorum. CilginDamat konusmaya katildi BirEvinBirkizi konusmaya katildi Oglananasi: Slm... KizEvy: Hos geldiniz hanim efendi Kaynana34: Slm... Oglananasi: Hos bulduk efendim CilginDamat gonderiyor: CICEK.GIF Aktarimi baslatmak icin burayi cift tiklayin Kabul et (Alt+C) Farkli kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) CilginDamat gonderiyor: CIKOLATA.GIF Aktarimi baslatmak icin burayi cift tiklayin Kabul et (Alt+C) Farkli kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) Kaynana34: Ay niye zahmet ettiniz? Tesekkurler. Talipp: Zahmet ne demek? Cam sakizi coban armagani. Kaynana34: Nasilsiniz? Iyi misiniz? Ben Hacer. Burcu'nun annesiyim. Talipp: Iyilik elhamdulillah. Sizleri sormali. KizEvy: Iyiyiz cok sukur. Kaynana34: Sizler Mersin'denmissiniz degil mi? Talipp: Evet efendim. Sizler de Istanbul'dan Kaynana34: Evet efendim. Biz iki yil once gelmistik Mersin'e Cok guzel bir yer. Oglananasi: Guzeldir. Bekleriz bize de. KizEvy: Insallah. Bu yaz guneyi dusunuyorduk zaten Oglananasi: Yaza kalmasin diyoruz. Beey ! Hadisene... Talipp: Efendim. Hanim hakli. Sebebi ziyaretimiz malum. KizEvy: Evet efendim. Malumumuzdur. Basimizin ustundedir. Hos geldiniz. Talipp: Evlatlarimiz net uzerinden tanismis, kaynasmislar. Bize de vazifemizi yapmak dusuyor. Allah'in emri Peygamber'in kavliyle Oglumuz CilginDamat'a kizimiz BirEvinBirKizi'ni istiyoruz. KizEvy: Evet beyefendi. Sizin de belirttiginiz gibi evlatlarimiz anlasmislar. Eh o zaman bizlere de hayirlisini dilemek duser. Oglananasi: Musaitseniz eger gelecek ay aile icinde bir nisan yapalim diyoruz. Kaynana34: Bekleriz efendim. Biz nisan icin gerekli hazirliklari yapariz. Istanbul'da kalacak yeriniz yoksa biz agirlayabiliriz. Oglananasi: Yok. Zahmet vermeyelim. Cok kalamayiz zaten. Dayimin oglu var. Bostanci'da oturuyorlar. Kaynana34: Ayol ne zahmeti? Ask olsun. Akraba olacagiz sonucta. Hem Bostanci cok uzak. Biz Avcilar'dayiz. Yollarda perisan olursunuz. Yerimiz musait. Oglananasi: Insallah diyelim o zaman. Kaynana34: Insallah efendim. Kizim! Hadisene. BirEvinBirKizi: Tamam anneee! BirEvinBirKizi gonderiyor: KAHVE.GIF Aktarimi baslatmak icin burayi cift tiklayin Kabul et (Alt+C) Farkli kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) CilginDamat gonderiyor: SOZYUZUGU.GIF Aktarimi baslatmak icin burayi cift tiklayin Kabul et (Alt+C) Farkli kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) Talipp: Biz musaadenizi isteyelim artik. Tanistigimiza memnun oldum. KizEvy: Biz de memnun olduk efendim. Seref verdiniz. Talipp: O seref bize ait. Hosca kalin efendim. KizEvy: OK . Byeee! Talipp: Bye! Oglananasi: Bye.. Talipp konusmadan ayrildi Oglananasi konusmadan ayrildi Kaynana34: Bye BirEvinBirKizi: Bye Kaynana34 konusmadan ayrildi KizEvy konusmadan ayrildi CilginDamat: Bye... Sisst Burcu kiz? Gitme bir yere yaw :-) BirEvinBirKizi: Hepsi gitti mi? CilginDamat: Gittiler gittiler.Nasilsin askim? Cok heyecanlandin mi? BirEvinBirKizi: Ay! Oluyorum zannettim :-( CilginDamat: Bak cok korkuyordun. Oldu iste askim. Oldu :-) |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alttaki Kullanıcıdan Resim İsteme Oyunu | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-11-2007 07:24 PM |
Rep İsteme Taktikleri | sisligölge | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-16-2007 01:44 PM |
Çevrimiçi Kız İsteme... | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 7 | 03-15-2007 02:31 PM |
Türkiye’yi ’yıldız’ yaptılar, Ford Transit’i ’Yılın Aracı’ seçtiler / 21 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-21-2006 09:36 AM |
Teknolojiden(MSN) Yararlanılarak Kız İsteme.. | akkaya_oki | Eskiler (Arşiv) | 3 | 02-06-2006 11:49 AM |