www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-06-2006, 03:17 PM   #1
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3025
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute
Varsayılan Şok itiraf: 121 kadınla yattım

İNGİLİZ BBG'SİNDEN ELENEN SEZER YURTSEVEN: 121 KADINLA YATTIM

İngiltere'de milyonları ekran başına kilitleyen "Big Brother" (Biri Bizi Gözetliyor) yarışmasına katılan Türk yarışmacı Sezer Yurtseven (26), bugüne kadar 121 kadınla yattığını söyledi. Şu anda evliliği düşünmediğini söyleyen borsacı genç, İngiliz gazetelerinde çıkan kızların ırzına geçtiği iddialarını da şiddetle yalanlıyor
BBG'deki Türk yarışmacı Sezer Yurtseven ilk kez konuştu
Bugüne kadarki en nefret edilen yarışmacı olarak BBG'den elenen Sezer Yurtseven, ilerde yaşlanınca annesini mutlu etmek için bir Türk kızıyla evlenmeyi planladığını söyledi. Sezer, "Türk erkeğinin imajını İngiltere'de iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. AB'ye gitmeye çalışan Türkiye'nin modern gençlere sahip olduğunu gösterdim. Bana olumsuz oy kullananların çoğu kaçık kişilerdi. Normal halk oy verseydi, yarışmayı kazanırdım" dedi.

West End'deki içki ve yemek faturalarıyla geceliği 1000 sterline Sanderton Oteli'nde kızlarla beraber olmak için haftada bir kral dairesi tutan Sezer, "Ben çok para kazanan bir işadamıyım. Kızlarla çıkmaktan hoşlanıyorum ve onlara para harcamaktan çekinmiyorum. Hovardalık yapmaktan zevk alıyorum" diye konuştu.

SKY One televizyonundan "Dream Team" adlı futbol programında sunuculuk yapması için teklif alan Sezer, "Filmde oynamayı seviyorum ama sunuculuk teklifini kabul edeceğimi sanmıyorum. Ünlü olmak, tanınmak çok güzel bir duygu. Şimdi sokakta yürürken herkes yanıma yaklaşıp imza istiyor. BBG'de çok güç günler geçirmeme rağmen tekrar fırsat bulsam koşa koşa BBG evine koşarım" diyor.

"Kaybetmenin en büyük nedeni çapkınlığın oldu. Yarışma başlar başlamaz kızlara neden saldırdın?” sorusunu Türk yarışmacı şöyle cevapladı:

ONU YATAĞA ATTIM AMA
"Ben gay değilim. Erkek olduğuma göre bu şekilde davranmam normal. Imogene'i yatağa attım ama çok istememe rağmen aramızda birşey olmadı. Erkek yarışmacılar onun peşindeydi. Imogene, bence çok bencil biri. Gazeteler uyduruyor. Onla evlenmem söz konusu değil. Oy kullananlar, benim kendimden emin ve sağlıklı olmamı çekemediler. Sorunlu, hasta, gay olan yarışmacıların daha çok şansı var..."

Sezer'in annesi Kıbrıs'ta Geçitkale'den. Türkiyeli babasının İstanbul'da olduğunu tahmin eden Sezer, "İki yaşında bizi terk etti. Beni ve erkek kardeşimi annem büyüttü. 24 yıldır babamla konuşmuyorum. Şimdi 56 yaşında olmalı. Bir ara beş yıl kadar uyuşturucudan hapse girdi" diye konuştu.

Çocukken fakir olduğuna dikkat çeken Londra doğumlu genç, "Üniversiteye gidecek param yoktu. 19 yaşında liseden sonra 7-8 yıl borsa işlerine girip zengin oldum. Şimdi de emlak ve elmas, cep telefonları işlerine girdim. Kuzey Kıbrıs'ta emlak alıp İngilizlere satmak istiyorum. Türkiye'de büyük müteahhitler olduğu için sadece Kuzey Kıbrıs'ta emlak işi yapmayı planlıyorum" dedi.

İngiltere'de bugüne kadar İngiliz tabloid gazetelerin birinci sayfasında en fazla manşet olan Sezer'i söyleşi sırasında Big Brother'dan elenen seksi yarışmacılardan Grace, cep telefonundan aradı. Sezer, Grace ile ilgilenmediğini söyledi. İngiliz gazetelerinde çıkan kızların ırzına geçtiği yolundaki iddiaları yalanlayan Sezer Yurtseven, "Benim masum olduğum kanıtlandı. Ben kimsenin zorla ırzına geçmedim" dedi.

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-06-2006, 03:22 PM   #2
aLeMDaR
Guest

Üye No:

yuhh be )
paylaşım için saol
Old 07-06-2006, 03:32 PM   #3
RoStWell
Forum Demirbaşı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4395
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi : RoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond repute

aşmış kendini
RoStWell çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-06-2006, 07:20 PM   #4
superman100
ÇaKaL Üye

superman100 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 9447
İtibar Gücü: 1609
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi : superman100 is on a distinguished roadsuperman100 is on a distinguished roadsuperman100 is on a distinguished road

yuıh bre. kadınlar acaba bunu duyunca ne düşündüler bunun hakkında .
superman100 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-06-2006, 07:29 PM   #5
cİHAn
Bağımlı Üye

cİHAn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 705
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2452
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi : cİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond repute

sagolasın
cİHAn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-06-2006, 09:00 PM   #6
Snap
Müstakbel Üye

Snap Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 35
Üye No: 15808
İtibar Gücü: 1421
Rep Puanı : 900
Rep Derecesi : Snap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to behold

yorum yoq

Son düzenleyen: Snap; 07-06-2006, 09:30 PM..
Snap çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı