![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Guest
Teşekkür Etme: 30 Thanked 111 Times in 77 Posts
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç. ee Sonra...
"Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diycem Peki? "Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı? "Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun. "Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burda mı Seveceksin? "Seni Seviyorum" : iyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı? "Seni Seviyorum" : Net mi? Brüt mü? "Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım. "Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten "Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi? "Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen. "Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün? "Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var? "Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer. "Seni Seviyorum" :Anlaşıldı. Tamam... "Seni Seviyorum" :Ne güzel seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece "Seni Seviyorum" :Beni bu işlere karıştırma ne olur "Seni Seviyorum" :Bende senin beni sevişini seviyorum "Seni Seviyorum" :Bende seni seviyorum. Ee şimdi ne olacak "Seni Seviyorum" :Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever. Olmaz, ben ciddi biriyim "Seni Seviyorum" :Teşekkür ederim... Bu benim için büyük bir şeref... Sevgine layık olmaya çalışacağım. Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım. "Seni Seviyorum" :Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene! "Seni Seviyorum" :Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki? "Seni Seviyorum" :Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş... "Seni Seviyorum" :Beni sevmek demek, beni görmek demek değildir. Bu fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat sevgin ilelebet payidar kalacaktır. "Seni Seviyorum" :O vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın. "Seni Seviyorum" :Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... Yıkıl karşımdan... Ve tabiki "Seni Seviyorum" :Ben de seni seviyorum aşkım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 12 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 306
İtibar Gücü: 1451
Rep Puanı : 48
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() en güzeli en sondaki hem bunu duymak hemde söylemek en güzel şey olsa gerek...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çiftimiz İşini Biliyor Sağlam Çakışıyor – Hatunun Vücutda Sağlam <No Rapid> | erdal2007 | Türk Video | 0 | 03-07-2010 04:02 PM |
Engellİye Verİlen SÖz Yerİne Getİrİldİ | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-21-2008 08:07 PM |
İslam Tarİhİnde Peygamberimize Davet, Verİlen Vazİfe Ve İŞkenceler | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-13-2007 11:15 PM |
Ben Senİ ÖzlemİŞİm | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-07-2006 02:24 PM |
Kaşarlanmış Lafına 10 Bin Ytl Talep Etti /23kasım | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-23-2006 04:01 PM |