![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1667
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() * Houston..
* Efendim abi.. * Aya inmek uzereyiz... * Hadi hayirlisi... Kraterli olandi di mi ay? --------------------------------- * Houston... * Evet apollo, ay yuruyusunuz bitti mi? * Bitti bitmesine de bu Ayi Cemal tutturdu gelmisken Amerikan bayragini sokelim, bizimkini koyalim diye, onu ararken kaybolduk, az daha oksijenimiz bitiyordu. * Buldunuz mu bari? * Bulduk ama sokemedik, nasil dikmislerse gavurlar... Cemal yarin ay araciyla uzerinden gecmeyi deniyecek... * Helal olsun aslanlar... Size guveniyoruz... --------------------------------- * Houston... * Apollo? * Ya bu Cemal Fener bayragi getirmis yaninda, aya onu da dikmek istiyor, yere de topladigimiz taslardan "Efsane geri dondu" yazdi... ben hayatta terk etmem burayi o bayrak buradayken... bir cim bom bayragi yollayin hemen... * Merak etme apollo, bi! liyordum ben o hosafin boyle bisiy yapacagini.. acil oksijen depolarinin oldugu yere bakarsan goreceksin ki oksijen tupleri orada yok... niye? Cunku kardesin oraya anli sanli dev bir GS bayragi koydu.. * Hehe.. buyuksun houston... seni seviyorum...yenilsen de yensen de... ---------------------------------- * Apollo * Buyur houstoncigim * Venusten tas orneklerini aldiniz mi? * Aldik aldik, bi suru tasimiz oldu, simdi donmek uzre yola ciktik, 24 saatte yorungeye gireriz.. * Cok iyi bilim adina onemli seyler yaptiniz.. * Ya bisey sorcam houston... * Sor.. * Neden sadece tas toplattiniz bize, o kadar bocek, cicek vardi, bi de o tek gozlu yaratiklardan da getirseydik? * Neden soylemediniz? * Neyi abi? ---------------------------------- * Houston * Nedir? * Abi ben cok * burda, su donus tarihini one alalim diycektim. * Olur mu, daha saturn e gidip ornek alcaksiniz. * Abi ben hep ornek almisimdir saturn u zaten, bi an once donelim diyorum * Ya apollo, bak sinirimi bozma, kitlerim kumanda aletlerinizi burdan, bi daha donmek nasip olmaz * Ama abi ya * Sus ---------------------------------- * Houston bisey sorcam, biz niye topladik bu tasdi kumdu falan, ne yapcaz ki bunlari * Bilimsel arastirmalar icin, evrenin sirlarini gizlerini ogrenmek icin falan, biliyorsun bunlar bi cok konuda bizleri aydinlatabilir.. * Yani cok onemli seyler bunlar yani? * Evet apollo, hadi yorungeye girmek uzeresiniz, hazirlanin artik bu arada sen niye soruyon bunlari??? * Valla houston, ben bu ornekleri topladiktan sonra semih abiye vermistim, gemiye koy diye, o da zannetmiski kapiya kadar goturecek,ben ordan alip bagaja koycam, yani senin anlayacagin biz onlari ayda unuttuk galiba... * Neeee? * Abi yorungeye giriyoz, sonra konusalim.. ------------------------------------ * Houston? * Apollo.. * Houston bisiy diycem ama kapatmak yok.. * Go ahead apollo.. * Houston 10 aydir uzaydayim, burada bu kadar astronot, kozmonot arkadasla irtibatim oldu, yeminle soyluyorum, sen hepsine bes basarsin. seni neden yer ekibine vermisler anlamis degilim. * Sorma hocam, bir takim politik olaylara kurban gittik, cok buyuk yanlislar yapildi bize * Sen digerlerinden farklisin, halk adamisin sen. seni seviyorum houston... * Ben de seni apollo..
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
๏๒รєรรเ& (07-16-2006), ultraslangonen (07-17-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3261
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
ehuehue cok iyi olmus yaw eline sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() teşekkürler
|
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1832
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
|
![]() Bu alıntı galiba.Daha önce okumuştum.Saol paylaşım için
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2107
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() Teşekkürler...
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 216 Thanked 223 Times in 126 Posts
Üye No: 3361
İtibar Gücü: 1755
Rep Puanı : 11059
Rep Derecesi :
|
![]() Tenk yu..
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2463
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
heehheeheeh
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Uzayda dev patlama | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-22-2008 05:40 PM |
Türkler Uzayda | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-05-2007 08:41 AM |