www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-12-2006, 12:48 PM   #1
ultraslan1905
Daimi Üye

ultraslan1905 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 10
Üye No: 3697
İtibar Gücü: 1597
Rep Puanı : 8313
Rep Derecesi : ultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond repute
Varsayılan Okan: "En büyük hayalim gerçekleşti"

Galatasarayımız'a 5 yıl sonra dönen milli futbolcu Okan Buruk, en büyük hayalinin gerçekleştiğini söyledi

Altyapımızdan yetişerek, uzun yıllar formasını giydiği sarı-kırmızılı kulüp ile yeniden anlaşan deneyimli futbolcu, bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Okan Buruk, ''Uzun süredir bu anı bekliyordum. Galatasaray'a dönmek benim için bir hayaldi. Bu hayalin gerçekleşmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah hem bana hem de Galatasaray'a hayırlı olur'' diye konuştu. Transferinin geç gerçekleşmesi nedeniyle fizik olarak takım arkadaşlarının gerisinde bulunduğunu anlatan Okan, çok çalışarak bu açığı kapatacağını ifade etti.
Galatasaray'ın altyapısından yetişen Okan Buruk, 1991-1992 sezonundan itibaren aralıksız 10 sezon sarı-kırmızılı formayı giymiş, oynadığı 189 lig maçında toplam 32 gol kaydetmişti.
2001-2002 sezonu öncesinde Emre Belözoğlu ile birlikte olaylı biçimde İtalya Ligi takımlarından Inter'e transfer olan 33 yaşındaki Okan Buruk, buradaki 3 yıllık kariyerinin ardından, son 2 sezon Beşiktaş forması giymişti.

Kaynak: AA

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR
TARİHİDE GALATASARAY

ultraslan1905 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
ultraslangonen (07-16-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 07-12-2006, 01:11 PM   #2
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3946
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

bakalım hayırlımı olacak göreceğiz

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-12-2006, 07:30 PM   #3
alexdesouza20.07
ÇaKaL Üye

alexdesouza20.07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 136
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1831
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi : alexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond repute

Hayırlı olsun gs'ye

Altın sarısı bir güneşin lacivert okyanuslarına gömün bizi. Bırakın üzerimizde çubuklu forma yüreğimizde sevdası kalsın!

alexdesouza20.07 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-15-2006, 10:34 PM   #4
idemirarslan
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 15927
İtibar Gücü: 1393
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : idemirarslan is on a distinguished road

harikasınız . böyle bir takımı tutmaktan gurur duyuyorum. herşeyi tattıran takımıma başarılar diliyorum
idemirarslan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-15-2006, 10:37 PM   #5
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

bence de gs de bırakması daha doğru...
Old 07-16-2006, 12:32 AM   #6
odyesus
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 5034
İtibar Gücü: 1436
Rep Derecesi : odyesus is on a distinguished road

Ben bir galatasaraylı olarak okanın gs gelmesini istemiyorum.Galatasaraylık ölünceye kadardır.Sen gs italyada top koşturmak için zarara uğrat ,ondan sonra gel beşiktaşda oyna ondan sonra benim hayalimdi de,geçin bunları milleti uyutmayın,senin gibi biri daha var dışarlarda top oynadı hiç bir avrupa ülkesinde top oynayamıynca ondan sonra geldi gs başına bela oldu ,buda hakan şükürdür bunların gs hiç bir faydası yoktur ,bu şekilde gs eski günlerini çok arayacaktır bunun gibiler yüzünden gs lık parayla ölçülmez.
odyesus çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-16-2006, 09:43 AM   #7
baby_boy
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 5482
İtibar Gücü: 1440
Rep Derecesi : baby_boy is on a distinguished road

inşaallah güsel bişeler yapar
baby_boy çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-16-2006, 11:44 AM   #8
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

herhangi bir takımdan herhangi bir takıma gidip top koşturulması

futbol dünyasının tartışılmaz gerçeğidir.

takımımıza yararlı olup olmayacağına gelince;

pek sanmıyorum.
CaKaLBoT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-16-2006, 01:07 PM   #9
haciosman
Yeni Üye

Üye No: 14518
İtibar Gücü: 1407
Rep Puanı : 662
Rep Derecesi : haciosman is a splendid one to beholdhaciosman is a splendid one to beholdhaciosman is a splendid one to beholdhaciosman is a splendid one to beholdhaciosman is a splendid one to beholdhaciosman is a splendid one to behold

bir oyuncunun baska Takima gitmesi gayet normal.

Amaaa bizim yerli Futbolcular gittikleri Takim,in taraftarina sirin görünmek icin Kemal Sunal gibi bilegimi kessem kanim su renk akar gibi konusuyorlar.

Okan Italyaya gitti en büyük hayali gercek oldu.
Okan Besiktasa gitti en büyük hayali gercek oldu (Besiktasa transfer oldugu zaman Lig Tv,de Reportajini izlemistim ozaman Besiktasta Futbol oynamak ve Inönü,nün atmosferini yasamak en büyük hayalimdi demisti)
Okan Galatasaray,a geldi en büyük hayali gerceklesti.

Mademki Galatasaray senin en büyük hayalindi de neden baska Takimlara gittin?

neyse Okan,a Galatasaray yedek Klubesi hayirli olsun.

Galatasaray,da hic görmek istemedigim Okan Buruk, Fatih Akyel ve hatta Emre Belözoglu.
haciosman çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-16-2006, 01:42 PM   #10
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3261
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen haciosman
bir oyuncunun baska Takima gitmesi gayet normal.

Amaaa bizim yerli Futbolcular gittikleri Takim,in taraftarina sirin görünmek icin Kemal Sunal gibi bilegimi kessem kanim su renk akar gibi konusuyorlar.

Okan Italyaya gitti en büyük hayali gercek oldu.
Okan Besiktasa gitti en büyük hayali gercek oldu (Besiktasa transfer oldugu zaman Lig Tv,de Reportajini izlemistim ozaman Besiktasta Futbol oynamak ve Inönü,nün atmosferini yasamak en büyük hayalimdi demisti)
Okan Galatasaray,a geldi en büyük hayali gerceklesti.

Mademki Galatasaray senin en büyük hayalindi de neden baska Takimlara gittin?

neyse Okan,a Galatasaray yedek Klubesi hayirli olsun.

Galatasaray,da hic görmek istemedigim Okan Buruk, Fatih Akyel ve hatta Emre Belözoglu.
katılıyorum sana dostum...

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı