www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-21-2006, 02:40 PM   #1
RuYa_GuZeLi
Müstakbel Üye

RuYa_GuZeLi Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 15227
İtibar Gücü: 1479
Rep Puanı : 5082
Rep Derecesi : RuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond repute

Yerini kimsenin dolduramayacağını biliyorum, zaten bunun arayışıiçinde de değilim, sonunu bildiğin bir yol insanı çezbetmiyor...Sende ki beni etkileyen en büyük özelliğin beni zorlamandı, hemde hep iyiye ve en zor olana ittin ama her seferinde başarmanın keyfi vardı. Bir telefonun melodisi veya ayağımın altında çıtırdayan sonbahar yaprağı... Buğulu camlara senin sesini duymak için ısrarla beklediğim zamanlarda yazdığim ismine takılan anlara kadar...Bilmem inanırmısın? Yazarken bile boğazıma bir sürü çocuğun doluştuğuna... Ben sevdim hem de çok imkansızlıkları başaracak kadar...

Bir sevdaydı diyorum. ama o kadar aciz kalıyor ki, bir şey hissediyorsun ve adı yok, çünkü onu taşıyabilecek bir kelime yok. Kendinden öte...

Aldığın nefesten öne bir şey bu... Ne güzel yaşandın, içinde acılardan boğulduğumda bile senden duyduğum acılardan haz duymasını bilecek kadar sevilerek. Bir de seni gördüğüm zamanlarda ki yüreğimin büyüklüğü olmasa... Keşke birisi bana bir daha böyle sevebilirisn müjdesini verse. Olur mu bilmiyorum artık sevmelerin adı bağlanıp kabullenmeden ibaret, içimde fırtınalar kopmuyor, veya vücudumun her hücresi artık titremiyor. Sanırım bir kereye mahsustu, sadece sana duyulan.Diri diri toprağa gömülmek veya için için ağlamak neydi bilemedim, taa ki... Seni yüreğime gömüp gözyaşlarımla acımı boğduğum gecelere kadar. Pişman mıyım.. Hayır asla. Çok sevildin hem de çok, ölüm de neymiş yanında hare olup dolaşmak bile ölümden öte son andım. Ölümden öte, yaşamdan ötesin yüreğimin gözleriyle sevdiğimsin...

MODERATÖR ALIMLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR
RuYa_GuZeLi çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-21-2006, 02:46 PM   #2
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3002
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute

Mehmet Çoşkundeniz ' e Teşekürrler..

Emeğe Saygı!

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-22-2006, 08:53 AM   #3
ege10
ÇaKaL Üye

ege10 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 336
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1942
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi : ege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond repute

Tesekkürler.
ege10 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-22-2006, 10:26 AM   #4
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

thankssss
Old 07-24-2006, 12:40 AM   #5
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Teşekkürler...
Old 07-24-2006, 06:04 AM   #6
x_irma_x
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 15
Üye No: 16217
İtibar Gücü: 1510
Rep Puanı : 9314
Rep Derecesi : x_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond reputex_irma_x has a reputation beyond repute

paylaşımın için tşkler....

x_irma_x çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı