www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-04-2006, 11:31 AM   #1
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3945
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
richpich adlı üye knight bölümene actıgı konulardaki linklere tıklayınca msn aacuont bölümü gelio ve bu büyük ihtimalle hack gereginin yapılmasını isterim
bu uyardan sonra richpich adlı üyenin bana msn den yollamış olduğu ve daha öncede bunları eklediğini belirtmesi nedeniyle resimleri tekradan ben veriyorum...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı  
Old 09-04-2006, 11:49 AM   #2
RichPich
Geçerken Uğradım

RichPich Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 14907
İtibar Gücü: 1431
Rep Puanı : 1460
Rep Derecesi : RichPich has much to be proud ofRichPich has much to be proud ofRichPich has much to be proud ofRichPich has much to be proud ofRichPich has much to be proud ofRichPich has much to be proud ofRichPich has much to be proud ofRichPich has much to be proud ofRichPich has much to be proud ofRichPich has much to be proud of

Bende Yorum Yapmayi Bİ BİroÇ Bİlİrİm.evet O GÜn O Konuyu AÇarken Bİ Salaklik YapmiŞim Lİnke Resmİ Yerİne Msn Adresİmİnİkİnİ YazmiŞim.amam Bunu Kesİnlİkle Bİlerek Yapmadim.herkesten ÖzÜr Dİlerİm Eger Gerekİrse.....
RichPich çevrimdışı  
Old 09-09-2006, 07:38 PM   #3
K r a L
Banned

K r a L Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 208
Üye No: 9893
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 29255
Rep Derecesi : K r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond repute

BÖLÜM MODLARI OLARAK BİZDE TEREDDÜTE DÜŞTÜK AMA SONUNDA YANLIŞ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI ... BU KONU TARAFIMDAN KİLİTLİ YALNIZ BİR DAHA OLACAK OLURSA BU TEREDDÜT DEĞİL GARANTİ OLUR.........

SaygılarımLa ByMazzY!!
K r a L çevrimdışı  
Kapalı Konu

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı