![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1666
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Polis memurunun biri sahilde gezerken bakarki şirin mi şirin bir çocuk kumla uğraşmakta merak eder yanına gidip"-Evladım sen ne yapıyorsun kumla bakalım kale mi?" diye sorar
Çocuk "-Hayır abi Polis yapıyorum der." Polis şaşısırır sormadan edeme "-Nasıl yapıyosun yavrum." Çocuk"-Çamurdan adam yapıyorum kollarını bacaklarını gövdesini yapıyorum sonra üstüne zıçıyorum polis oluyor." ![]() Polis şok olur ![]() Bir sonraki gün polis yine sahilde dolaşırken bakarki çocuk yine orada ve yine çamurla uğraşmakta yanına gider ve sorar"-Merhaba canım yine ne yapıyosun bakalım.kale mi? ![]() Çocuk"-Yok abi polis yapıyorum der." Polis umutla sorar "Nasıl yapıyorsun bakalım?" Çocuk "-Çamurdan adam yapıyorum kollarını bacaklarını gövdesini yapıyorum üstüne zıçıyorum polis oluyor." Polis bu kez çok kızar ve çocuğu biraz hırpalayıp "Kaybol seni birdaha buralarda görmeyeyim diyerek kovar." Bir sonra ki gün polis yine sahildedir tabi bizim haylazda yine orada ve yine uğraşıyor çamurla polis çok kızar ve kaşlarını çatıp çocuğun yanına koşar kızgın bir ses tonuyla çocuğa bağırır"-Ben seni dün kovmadım mı ne işin var burada ne yapıyosun sen yine Polis mi?" ![]() Çocuk çok masum bir ses tonu ile ![]() Polis inanılmaz rahatlamıştır"-Öyle mi yavrum nasıl yapıyorsun bakalım?" Çocuk"- Çamurdan adam yapıp kollarını bacaklarını gövdesini yapıyorum Jandarma oluyo." ![]() Polis"-Onun üstüne zıçmıyomusun yavrucum?" diye sorar. Çocuk "- Yok abi zıçınca polis oluyor." ![]()
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1941
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Sagolasin bildigim fikraydi hatirlamak iyi oldu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3945
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() saol paylaşımiçin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2208
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() zuhahaha güzelmiş
![]() |
#5 |
Guest
Üye No:
![]() hehehe süperdi
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tırnaklar kimi zaman hastalık habercisi oluyor | BeatLes | Revir | 0 | 04-08-2010 09:53 PM |
Fuhuş yapan polis amirlerini polis yakaladı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-05-2009 07:33 PM |
böyle skandal görülmedi: nerene boşalsam o zaman hamile kalırsın o zaman | Irmak88 | Adult eski arşiv | 1 | 12-30-2008 10:43 AM |
Ne zaman bırakacak peşimi dertler, ne zaman | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-23-2008 05:10 PM |
Antalya'da polis helikopteri şehir içinde düştü: 5 polis şehit [19.07.2006-17:30.25] | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-19-2006 06:25 PM |