www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-24-2007, 04:41 PM   #1
Rexum
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 55
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1466
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi : Rexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the rough
Varsayılan Kezman iyileşti, karar Zico'nun/24 Ocak

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman'ın Kayseri Erciyesspor maçında oynayıp oynamayacağı golcü futbolcunun Zico ile yapacağı görüşmeden sonra belli olacak. Sol ayak tendonunda 2 haftadır ödem bulunan Sırp futbolcunun sakatlığı tamamen geçti. Antalya kampında sakatlığı yüzünden takım ile birlikte çalışma fırsatı bulamayan golcü futbolcu takımdan ayrı olarak sürekli salonda çalışmalarını sürdürmüştü.
Teknik Direktör Zico, İyileşen Sırp futbolcu'yu Kayseri Erciyesspor maçında yedek kulübesinde oturtmayı planlıyor. İdman eksiğinin yanısıra Sırp futbolcunun Antalya'da yapılan hiç bir hazırlık maçında forma giymemesi yüzünden Zico bu futbolcunun yerine ilk 11'de Devid'i oynatmayı planlıyor. Brezilyalı hoca aynı zamanda Az Alkmaar maçlarını da düşünerek Deivid'i her maçta görevlendiriyor. Bilindiği gibi Kezman ve Semih'in UEFA'da kart cezalısı durumda bulunuyor.
K.Erciyesspor karşılaşmasında oynamak isteyen Mateja Kezman ise sakatlığıını tam olarak geçtiğini söyledi. Kezman "Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Hiçbir ağrım kalmadı. Ben tabii ki oynamak istiyorum. Ama takım ile belli bir süre çalışamadım. Bu akşam antremanda kendimi görme fırsatı bulacağım. Zico ile görüşmem gerekiyor. Oynayıp oynamayacağım bu görüşmeden sonra belli olacak" diye konuştu.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı