![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 260 Thanked 57 Times in 30 Posts
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1646
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() “Kesin Konuşmak İstemiyorum”
22 Ağustos 2006 Salı Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş maçında Fenerbahçemiz ile karşılaşacak olan Dinamo Kiev’in teknik direktörü Anatoliy Demyanenko, "Daha oynayacağımız bir 90 dakika daha var. Şimdiden turu geçip, geçemeyeceğimize dair kesin konuşmak yanlış olur." dedi. 21 kişilik bir kadroyla geldiklerini ifade eden Demyanenko, "Yarın sahaya çıkaracağım futbolcuları henüz belirlemedim. Rebrov’un da oynayıp oynamayacağını yarın göreceğiz. Fenerbahçe’nin birçok yetenekli futbolcusu var. Bunlara özel önlem alınıp alınmayacağını ve oyun sistemimizi herkes yarın sahada görecek. Şimdilik bu konuda bir açıklama yapamam. 3-1’lik skor bu turun ilk yarı skoruydu. Daha oynayacağımız bir 90 dakika daha var. Şimdiden turu geçip, geçemeyeceğimize dair kesin konuşmak yanlış olur. Fenerbahçe’nin kendi liginde oynadığı maçlar ve bizim de kendi ligimizde oynadığımız maçlar bir ölçü olamaz. Avrupa karşılaşmaları her zaman çok farklı olmuştur. Ama biz Fenerbahçe’nin taraftar desteği ile kendi evinde nasıl oynadığını iyi biliyoruz. Buradaki hava sıcaklıklarının etkili olacağını sanmıyorum. Kiev’de de 35-40 derecelere varan hava sıcaklığı vardı" dedi.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
“İzekleme” ile “adıllama” etkileşimi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-28-2008 05:49 PM |
“Vazgeçmedik” | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-03-2007 10:49 AM |
“Başarabiliriz” | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-24-2006 09:29 PM |
Vahşetin adı “berdel” | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-19-2006 12:31 PM |
“Tarla” değil “stad" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-09-2006 06:27 PM |