![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 44 Thanked 92 Times in 28 Posts
Üye No: 16640
İtibar Gücü: 1458
Rep Puanı : 4696
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() :p
Erman Toroğlu: Ben sana andan gelir Şansal bi korum, seni kaleye sokarım. Gülben Ergen: Aslında maymun oynatacaktık ama bulamadık biz de zenci çocuk oynatalım dedik(Klibinde oynattığı çocuk için). Esra ÖzmenSeyircilere bakarak) Ayy ne hoş, bugün hem erkekler hem kadınlar çoğunlukta. İbrahim Tatlıses: Ben yellenebiliyorum, ya siz? . Özcan Deniz: Bana kurulan komploların haddi var hesabı yok. Ebru Akel: Bu ödüller arasında sizi en çok cazip eden balayı oldu sanırım. Seda Sayan: Bugün çok önemli bir konuğum var, ama önce daha önemsiz biri gelecek: Safiye Soyman. Hulki Cevizoğlu: Sayın Bush isterlerse cevap haklarını kullanmak üzere stüdyomuza konuk olarak gelebilir. Yıldız Tilbe: Hiç üç çocuk babası gibi durmuyorsun... Hakan Ural: Zaten iki çocuğum var... Özcan Deniz:Valla kıllarım diken diken oldu. Tamer Karadağlı: Matrix 2´yi beğenmeyenler, Matrix 3´ü daha çok beğenecekler. Şenay Akay:Beni kötü aletlerine emel etmeye çalışanlar var. Candan Erçetin: Albümün Fransızca olmasının nedeni, benim şarkıları Fransızca söylemiş olmamdandır... İsmail Türüt: Ben de simetri(k) hastalığı var. Misal evde bir ampul yansın, yenisini takmadan uyuyamam... Ece Erken: Boyunda çıkan atadamarlardan her biri? Tuğba Altıntop: Ben kiralık anne miydim? Çocuklarımı yedi yıl karnımda taşıdım... Yasemin Bozkurt: (Kadının Sesi programında) Aman Allah'ım, yakışıklı bir kadın görüyorum... İbrahim Tatlıses: Arka kafamı nereye vurduğumu hatırlamıyorum... Çağla Şikel: Naomi'nin yanında 10 dakika kaldıysam, 80 dakika telefonla konuşmuştur... Gökhan Özen: Kadınlar benim için çok önemli, onlar benim ilhan kaynağım! Mahmut Tuncer: Onun adı bir balık, onun adı balıkta yüzen bir şey, onun adı Yunus Bülbül geliyor... Petek Dinçöz: Ramazan bizim estetik tarihimizdir (Sanatçıların ramazan ayında estetik yaptırmalarına yorumu). Yeliz Yeşilmen: Ben böceklerden çok korkuyorum. Onların boynuzları beni çok etkiliyor... Asena: Elimde olmayaraktan dilim sürtmüş olabilir... Ceylan: Benim kitleyicim türkü söylememi istiyor... Özcan Deniz: Seyirciyle izledik, çok interaktif bir izleme oldu... Hilal Cebeci: Yani ben katil değilim ki, katil olsam seve seve gelirdim ama bu sebebten dolayı gelmek olmadı... Nehir Erdoğan: Sette Metin Akçatepe abimiz ile çok iyi anlaştık. (Halit Akçepe'den bahsediyor) Ebru Gündeş: Sade, sadelikten gelir. O yüzden sadeyi tercih ettim... Emrah: Bugünkü gün, çok önemli gün... Gizem Özdilli: Ben deniz ürünlerini severim. Mesela balık, tavuk yerim... Ebru Yaşar: Türkiye'de erkek ses sanatçısı çok fazla. Zaten erkekler pek showgirllük yapmıyor. Sibel Turnagöl: Zaten her zaman ya onu bana soruyorlar ya da bana onu soruyorlar. İbrahim Tatlıses: Lütfen sanatçının motorizasyonunu bozup demorize etmeyin! Alıntıdır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
Ankralı (08-27-2006), forzaburak1910 (08-27-2006), raja_ (08-17-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2465
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
![]() eyvallah.güzel olmuş
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 261 Thanked 168 Times in 83 Posts
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1977
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi :
|
![]() Özcan Deniz:Valla kıllarım diken diken oldu.
Candan Erçetin: Albümün Fransızca olmasının nedeni, benim şarkıları Fransızca söylemiş olmamdandır... İsmail Türüt: Ben de simetri(k) hastalığı var. Misal evde bir ampul yansın, yenisini takmadan uyuyamam... Ceylan: Benim kitleyicim türkü söylememi istiyor... Emrah: Bugünkü gün, çok önemli gün... Emrah: Bugünkü gün, çok önemli gün... allahım yarabbim bunlarda nedir yaaa :biggrin::biggrin:
![]() |
#4 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2208
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() cidden bunlarada ne böyle hepsi saçmalamış gibi
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 96 Thanked 62 Times in 35 Posts
Üye No: 14915
İtibar Gücü: 1558
Rep Puanı : 3110
Rep Derecesi :
|
![]() [QUOTE=jassy]:
İbrahim Tatlıses: Lütfen sanatçının motorizasyonunu bozup demorize etmeyin! bombaa ![]()
![]() TeşekküreTıklaaDurmaHadiTıklasanaaaTıklaTeşekküreHadiKimiBekliyosun? [IMG]http://summer_dance.**************/gifler/bloodani.gif[/IMG] [IMG]http://summer_dance.**************/animationcoca753_1.gif[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 96 Thanked 62 Times in 35 Posts
Üye No: 14915
İtibar Gücü: 1558
Rep Puanı : 3110
Rep Derecesi :
|
![]() [QUOTE=jassy]:
İbrahim Tatlıses: Lütfen sanatçının motorizasyonunu bozup demorize etmeyin! bombaa ![]()
![]() TeşekküreTıklaaDurmaHadiTıklasanaaaTıklaTeşekküreHadiKimiBekliyosun? [IMG]http://summer_dance.**************/gifler/bloodani.gif[/IMG] [IMG]http://summer_dance.**************/animationcoca753_1.gif[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 142 Thanked 44 Times in 15 Posts
Üye No: 898
İtibar Gücü: 1739
Rep Puanı : 2213
Rep Derecesi :
|
![]() sağol kanka
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 20 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 16971
İtibar Gücü: 1385
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() saol jassy
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ünlülerden frikikler | turkerr | Adult eski arşiv | 6 | 04-11-2007 03:24 AM |
ünlülerden saç modelleri :) | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 10 | 09-14-2006 05:15 PM |
ünlülerden frikikler | caqaL | Adult eski arşiv | 7 | 06-29-2006 07:27 PM |
ünlülerden inciler | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 5 | 05-01-2006 09:55 PM |
ÜnlÜlerden İncİler | NEONS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-01-2005 05:00 PM |