![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1800
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() -Seni seçtim pikaçuuuu
pikacu: pika pika -Pikaçuu elektirk saldırısııı pikacu: ebenin ki .. ulan her önümüze gelene ne saldırıyon gel teyze gel ben seni karşıdan karşıya geçirim... -Seni seçtim pikacuuu balbazar: lan ash mına koim senin biz pokemon değil miyiz lan ? bi kere de beni seçsen ölürsün di mi ? ulan görürsün sen çıkmıcan bi daha toptan -Seni seçtimmm pikacuuu pikacu: çıkmıyorum ulan -lan çıksana şu toptan pikacu: çıkan poke topu gibi olsun -Senin gibi pokemonu ben -Seni seçtim çükacuuu +O kim lan hangimiz çıkıcaz toptan *çükü büyük olan çıksın beyler -seni seçtimmm ciglipafff şarkınla uyut şunlarıı ciglipaf: Hobaa .. Karşında superstarr yaşat beniii karşında superstarr hisset benii +tey teyyy -ciglipaf lan nabıyon ciglipaf: yurovisyona gircem usta ben . karşında superstarrr.. -bi sktir lan nerde o eski pokemonlar -seni seçtim pokemonnn +pokemon kim lan -pokemonnn nerdesinnn +ash değil lan bu çıkın toptan dalıyoz ****ye smiley yüzünden burdan devam ediyorum tekrar .. -Seni seçtim charmenderrr +nıhahhah geliyom usta -charmender yakk şu ocağıııı +lan mk senin gibi çocuun ayda yılda bi toptan çıkıyoz ocak yaktırıyo **** yakmıcam lan -Seni seçtimm pikacuuu +tamam lan tamam yakıyorum -seni seçtim garbatabuussssss +o ne lan öle bi pokemon yok ki -zaten bendede pokemon yokki attığımda poke topu değil futbol topu bende yokum zaten yanılsamayım matrixx ulaann +bi sktir git çizgifilmimizden seni seçtimm pika-kaa-kaa-kaa-çuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuu -çok yaşa abicimm geldim misty: roket takımı pikaçuyu kaçırdı ash: namussuzlarrrr...alçaklar....********ler....adiler . ash:seni seçtim pikachuuuuuuuuuuuuuu pika: ben seçilmem seçerim ash+seni seçtim pikaçu pik+seni zktim ash ash+ne diyon lan sen dümbük doğru konus pik+zktir lan dötünmü kalktı ben olmasam sen olmassın olm değerimi bil ash+scörtil+charizard+butterfly hepiniz zkin lan şunun ebesini pik+ziiii kaaa çuuuu ash ve diğer pokemonlar+ one lan abi alete bak kaçalım +pikaçuuuuuuuu -ne var abi +elektrik -abi faturayı ödeyemedim kestiler muhahah ash sonun geldi olim yeter artık manyak gece gündüz demeden savaş yavrum savaş bu da can lan birlik olduk bütün pokemonlar poketopa seni sokacaz muhahahah + Seni seçtim muttaliiiipppp... - Eşhedü en laaa... + İman gücü saldırısıııı!!! - Eywallah sahip... Ey rakip pokemon,seni Allah'ın emriyle imana davet ediyorum. -lan ash! mına koyim senin! geçen benim clara'ya laf atmışsın! -ee etmışsak noolmuş! çıkıyo musunuz lan siz?! -sen abızıttın mı? -ha? -zzzııııt yokohama!! -lan...lan...!!! saldır pikaçuu allahına kadar! (coss cizzt) -ooy oy yandım ki ne yandım anuna koyim -haa şöyle..efendi olacan bundan sonra..yürü pikaçu sen de adamı hasta etme. togepi kaybolur... eş:togeeepiiii misti:toooogeeeeeeeeepiiiiiiiii pikaçu:pipiiii pipiiiiiipiiiiiiii -seni seçtim pikaçu! +noluyo lan dövüş mü var yine? -yok lan al şu parayı bakkaldan 2 bira,bi malbuş 3 milyonluk da çerez kap da gel dicektim. +mına goyim ben böyle pokemonluğun! - seni seçtim sikaçu - pwijfashgb (artık nasıl ses yapıyorsa) - charmendırı da alıp cumaya gideceksin -seni seçtim pikaçu -buyur abi -bi şey yok lan çalışıyomu diye baktım -mnskym Sen, sen, sen, sen benimle geliyorsunuz, kalan 5 kişi arkadan dolaşacak +Abi sen askerden önce böyle değildin... -Konuşma lan yürü, topböcekleri sizi... -Seni seçtiim pikaçuuuuuu +Pika pika -Akşama yemeği sen yapıyon +Seni seçtim kadabraaaa -Drynnn +Bulaşıklar senin -Seni seçtim pidgegetto +Groaak -Temizlik senin +Seni seçtim tv, keyif benim seni seçtim pikaçu! + hm.. ne için? - ne demek lan ne için, seni seçtim işte kaderimizi çizicez! + hasiktir lan, köpeğin miyim ben senin, pikaçu git pikaçu gel - ama, ama... + aması yok, bas git çarparım! -pikaçu? +buyrun benim? -4 aydır fatura ödemiyormuşsunuz? +ne faturası lan???? -bana asabiyet yapma, ne faturası olcak ulan, elektrik faturası! +fakat??? -fakatı yok kardeşim, kesecez o elektriğini, sarı sarı parlamayacan bundan sonra sağa sola zıplarken! tükettiniz lan memleketi. +amirim şunun bir oluru yok mudur ya? -sen türkiyeye iltica ettikten sonra iyiden iyiye değiştin ha... +pika pika! (zviooooin) -bak hala.... hilmi mühürle şalteri aslanım. +seni seçtim çarizard! -sekter lan +dövüşsene puşt herif senin yüzünden puanım düşüyo lan! -sus skerim!(ateş üfürür biraz) +ee peki madem öyle diyosun şimdilik seni yormayalım. - seni seçtim pikaçu! +bende seni seçtim balbazar hadi bakalım eş abinin her işini halledeceksin. -Seni seçtim emraaahh +Noluo nan ..Bi pokemon olmadığım kalmıştı .. -Emrahh ,Ananı getir seviştir saldırısı +Anam yok benim yok benim .. *Diyaloglar karıştı - seni seçtim barbaros + balbazar mk benim adım it - yaprak saldırısı barbaros + bak hale barbarols dio ben sana ya..ak saldırısı yapcam şimdi -seni seçtim balbazar -neden -pikaçunun şarjı bitmiş.. -seni seçtim togepi -togepiyi neden seçtin lan -özledim keratayı çok sevimli ya seni seçtim pikaçuuuuu -pika pika -seni seçtim lan, valla bak -pika pika -lan anuna koduumun sıçanı sktir git dövüş şunla. pika pika deyip durma başımda -peki peki -seni sectim cigli pub.. +cigiliiii cigiliiii cigiliii ,cigili daşli gala cigili daşli gala korkirem ya gelmiye cigili daşli gala..haydee yandan tey tey -Gir Lan içeri +cigiliii cigiliii ciggg cig ciiii. cc .ii -slk. -seni seçtim snorlax -aradığınız pokemona şu anda ulaşılamıyor.. poketopuna sıkışmış ya da evrim geçiriyor olabilir.. o arada rakip pokemonun size geçirmemesi için lütfen başka bir pokemon seçiniz.. -hö -dıt dıııtt.. - Seni sectim chuQüman! + Ohoo .. Topun icinde iyiydim be abi .. yatiyodum öle .. - .. + Kizma bee .. yan topta Cacikamon var.. - Seni sectim cacikamon .. + Yok .. ben gelmem abi .. adam agzima scar!! - Cacik-amona koyim senin!! -Seni seçtim abra.. +Abraaa kadabra okus pokus anana koyus -Lan koymucan savaşcan +Savaşks olmas sevişsem? -Gir Lan içeri gir.. seni seçtim pikaçu +çıkmıcam lan +cıksana lan su poketopundan +konusma lan delikanlı adam toptan cıkmaz artık bunu böle bil keş +keş babandır lan adım eş benim adım **** Seni seçtim pikaç.. +Pika pika pikap kamyon -Dur lan vazgeçtim karşıdaki toprak pokemonu, Seni seçtim balbaza... +Babasaaa -Dur dur, vazgeçtim, seni seçtim spirov... dur lan dur çıkma, neydi lan bu toprak pokemonuna etkili olan Pokemonlar hep bir ağızdan : Lan ash senin ebeni... seni seçtim pikaçu abi cazibede bi yere kadar seni seçtim abi yine mi yaa seni seçtim pikamm ya meme yapmıştır o Eş (ash)- Hey Sikörtıl Seni Seçtimmmm Sikörtıl - He Söyle Can Ash - Bi Bardak Su Versene bea.. Lütfenn.. Sikörtıl - Yeter Ulan. -Seni seçtim sikörtıııl +Söyle adamım ne var, hııı? -Ne oluyo lan saldıracan işte biz mi öğretecez? +Yoo adamım yoo -Yoolama lan yoolama, git saldır +Adamım ben kendimi kuşa, börtüye, böceğe adadım sen bağa saldır diyosun Anladığım kadarıyla sen bayaa toysun -Demagoji yapma lan. +Adamım senin ......... ben -Lan zibidi pokemon.Gel lan buraya faça atacam sana -seni seçtim pikaçuuu şeyini kullan, neydi lan o +tamam abiy kullanırız
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pokemon Craft | zelkowa | Oyun Muhabbetleri | 3 | 02-06-2010 11:20 PM |
pokemon crater | catlax7 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-05-2008 12:29 AM |
Pokemon Fire Red | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 1 | 02-06-2008 11:35 PM |
Pokemon crater Trainerleri | burag | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-25-2007 10:24 PM |
Pokemon Stadİum 2 | Tilki_Andre | Oyun Download | 4 | 08-22-2007 01:16 PM |