www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-02-2006, 05:45 PM   #1
sparki
Forum Müdavimi

sparki Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 184
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2356
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi : sparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond repute

Arda: 'Hedefim Avrupa'

Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan, sarı-kırmızılı takımda futbolcu olarak büyük başarılara imza atan ve teknik direktörlük de yapan Gheorghe Hagi'den çok şey öğrendiğini söyledi. Futbol Federasyonu'nu tarafından aylık olarak yayınlanan ''Tam Saha'' dergisine röportaj veren Arda, çocukluğundan beri koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu belirterek, ''1999 yılıydı ve 17 Ağustos depremi olmuştu. Ben de 7 Eylül'de ilk antrenmanıma çıkacaktım Galatasaray'la. Geceleri 'Allah'ım bir kere Galatasaray'la antrenmana çıkmayı bana nasip et, öleceksem ondan sonra öleyim' diye dua ediyordum'' derken, en büyük eğitmeni olarak da Gheorghe Hagi'yi gösterdi.
Hagi'yle çalışmanın çok güzel olduğunu ve kendisine çok şey öğrettiğini anlatan Arda, ''Rakibimi nasıl kolay geçeceğimi, saha içinde nasıl davranmam gerektiğini, ciddiyeti, yeteneklerimi nasıl kullanacağımı, bazı şeylerin nasıl değer kazanıp kaybedebileceğini hep o öğretti. Bu arada bazen ezildiğin durumlar oluyor, kadroya giremiyorsun, PAF takıma gidip geliyorsun. Genç bir oyuncu için bunlara karşı koymak çok zor. Eğer bunlara direnebilirsen gelişimini sürdürebiliyorsun. Hagi döneminde bunları yaşayarak öğrendim'' diye konuştu.

-''HEDEFİM AVRUPA''-

Arda Turan, hedefinin ileride Avrupa'da forma giymek olduğunu söyleyerek, ''Galatasaray'la bir yere kadar başarılar kazanmak istiyorum ama Avrupa'ya da mutlaka gitmek amacındayım. Hedeflerimi büyük tutuyorum'' dedi.

Genç futbolcuların yıldızıları parladıktan sonra değişim yaşadıklarının hatırlatılması üzerine ise Arda, ''Benim böyle bir endişem yok. Şımarır mıyım, şımarmaz mıyım tartışması yapılıyor. Buna da bir açıklık getirmem lazım. Bu tartışmanın yapılması bence çok büyük bir yanlış. İnsanların genç oyunculara destek vermesi lazım. Ben kendi karakterimi biliyorum ama şımarmak nedir bilmiyorum'' diye konuştu.

Saygılar

"sparki"

GS Fan Clup için tıklayın

Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın

Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin...

Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
sparki çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-03-2006, 03:33 AM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

iyi bi adam ama havalara girdimi çok kötü olur

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı