www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-14-2006, 12:52 PM   #1
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3038
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute
Varsayılan Ulead VideoStudio 10 Plus/inceleme

Video İşleme

ULEAD VIDEOSTUDIO 10
PLUS

TOPLAM FİYAT/PERF.
SİSTEM
P4/AMD A64 işlemci,
256 MB bellek
BİLGİAnlaşılabilir arayüzHD DVD desteğiGüçlü bir sisteme ihtiyaç duyuyorDijital video, bilgisayarlı yaşantının artarak önem kazanan bir parçası oluyor. Satın aldığımız DivX filmler dışında, fotoğraf makineleri, video kaydediciler, hatta cep telefonları bile video kaydedebilir hale geldi. Ancak bu videoları bir araya getirerek, düzenlemek, sonrasında işleyerek seyredilebilir hale getirmek sanıldığı kadar kolay bir iş değil. Bu iş için kullanacağı- nız yazılımın, ortaya çıkacak sonuçta büyük bir etkisi var. VideoStudio yazılımının yeni sürümünde yüksek tanımlı videolar kadar, yeni nesil taşınabilir cihazlarda oynatabileceğiniz MPEG-4 biçimli videolar da destekleniyor. Yazılımı çalıştırdığınızda karşınıza editör, film sihirbazı ve DV-to-DVD sihirbazı geliyor. Editör içerisinde önizleme yapabileceğiniz minik bir pencere, zaman çizelgesi ve çeşitli görsel efektlere erişebileceğiniz kısayollar bulunuyor. Üst kısımdan ise yakalama, işleme, efekt uygulama, üst üste bindirme, altyazı, ses ve paylaşım işlevlerine erişilebilir. DV kaset, DV kamera, DVD disk veya taşınabilir cihazlardan video aktarabilen yazılımın, Flash animasyon, video filtre ve yazı başlığı eklentileri de beğenimizi kazandı.

Sonuç: Kolay araçlarla donanan yeni VideoStudio, ev videolarını düzenlemek için birebir.

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
orhan_pasa (12-16-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı