![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 202 Thanked 922 Times in 234 Posts
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3283
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Tanıtımı: En popüler resim gösterici olan ACDSee programının en son sürümü. ACDSee hızlı ve 50'den fazla multimedya, ses, arşiv ve video biçimini (JPG, GIF, MP3, ZIP, MPEG gibi) destekleyen gelişmiş bir resim göstericisidir. Bu program ile resimlerinize kırmızı göz düzeltmesi, imaj keskinlendirmesi, parlaklık, doygunluk, renklilik, karşıtlık, tebeşir etkisi, ve çevirme gibi efektler ve düzenlemeler yapmanıza da imkan verir.Eğer elinizde bol bol resimler varsa ACDSee programını bilgisayarınızda mutlaka bulundurmalısınız..Bu mükemmel grafik aracı, resim görüntülemede ve birden fazla resme göz atmada hızlı, etkili ve kullanımı kolay bir arayüze sahip. Görüntü gözatıcısı, grafiklerinizi kolayca yerleştirip düzenlemenizi sağlarken tam işlevli resim görüntüleyici hızlı bir şekilde resimleri gösteriyor. ACDSee, kullanıcıya Photo Enhancer (Fotoğraf Düzeltici) dahil olmak üzere birçok görüntü işleme aracı sunuyor. Program, birçok medya dosyasının yanısıra en popüler görüntü biçimlerini destekliyor. Üstelik toplu dosya dönüştürme özelliği de var. HTML albümü üretimi, tak- çalıştır türü dijital kameralar için destek ve TWAIN desteğinin yanı sıra ZIP ve LHA sıkıştırılmış dosyalara göz atabilme de programın özellikleri arasında. “Thumbnail” (küçük resim) fonksiyonu, dosya yönetimi araçları, masaüstü duvar kağıdı ve kabuk düzenleme (Shell edit) komutları gibi birçok özelliği de bulunuyor. Programın bu sürümünde resimlerinizi CD veya DVD'ye de yazabilir ve HTML slayt gösterimleri hazırlayabilirsiniz.Ayrıca resimlerinizi, programın yeni filtreleri sayesinde daha kaliteli yazdırabilirsiniz. Gelişmiş Bazı Özellikleri: . İmaj görüntülenmesi, biçimlendirmesi ve düzenlenmesindeki inanılmaz hızlılık (eski sürümlerdeki hız sorunları tamamen düzeltilmiş) . Daha fazla çoklu düzenleme seçeneği ile zamandan oldukça yüksek kazanç . SendPix seçeneği ile resimleri cep telefonlarına dahi gönderebilme . Yenilenmiş resim boyutu düzenleyebilme seçeneği ile disk alanından daha fazla kazanç, üstelik grafik kalitesinden ödün vermeden . Yeni Curves Aracı ile resim köşelerini de düzeltebilme . Çoklu büyük çözünürlüklü dosyalar ile oldukça hızlı çalışabilme . Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus, Kodak, Minolta ve diğer tüm özel kamera biçimlerini destekleme . CD ve DVD'ler üzerine dahili kayıt desteği . TiVo® Dijital Resim Göstericisi ile resimleri yayınlayabilme . Geliştirilmiş imaj kutusu . Geliştirilmiş resim gösterimi . Yenilenmiş ve daha da geliştirilmiş imaj çubuğu . PDF ve Flash gösterimleri desteği . MPV ve HighMAT desteği . JPEG 2000 biçimine tam destek . EXIF verilerini yükleyip kaydedebilme . Geliştirilmiş veri tabanı araçları . RAW biçimleri otomatik döndürmesi . Sony RAW biçimi desteği . Geliştirilmiş yardım dosyası yenilemesi . Dosya ilişkilendirmesi düzeltmesi . Geliştirilmiş yüksek hız . Birçok kamera desteği . Yeni biçimler desteği . Daha da güzelleştirilmiş arayüz http://files.acdsystems.com/english/...ers/acdsee.exe http://rapidshare.de/files/4879211/ASe8b39.rar.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
Dağıstanlı (09-23-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 10675
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 61
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() proram harika ama seriali içindemi. bitane indirdim ama trial çıktı bana serilini yazabilirsen cok sevinirim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 152 Thanked 58 Times in 26 Posts
Üye No: 16509
İtibar Gücü: 1489
Rep Puanı : 4262
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ben mehmed in arkadaşıyım yarın serialın elinde hiç merak etme
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 289 Thanked 547 Times in 173 Posts
Üye No: 14511
İtibar Gücü: 1844
Rep Puanı : 28545
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() serialler konuldumu
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 21 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 11463
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ellerine sağlık
ama rar şifresi yok |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 29 Thanked 18 Times in 9 Posts
Üye No: 10379
İtibar Gücü: 1526
Rep Puanı : 1150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() sağol dostum ellerine sağlık yav
![]() |
#7 |
Banned
Teşekkür Etme: 17 Thanked 2 Times in 1 Post
Üye No: 17873
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() şifresi yokmu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ACDSee Photo Manager 12.0 Build 344 ( Silent Install) | vuong87 | Program Download ve Tanıtım | 0 | 07-15-2010 08:46 PM |
ACDSee Photo Manager 12.0 Build 342 Portable | AlexandraMay | Program Download ve Tanıtım | 0 | 06-12-2010 09:05 AM |
ACDSee Photo Manager 12.0 Build 344 Multilanguage | dryusufbal | Program Download ve Tanıtım | 0 | 05-12-2010 12:56 AM |
ACDSee Pro Photo Manager 9.0 Build 55 | ZaNdAR | Eskiler (Arşiv) | 4 | 11-23-2006 07:25 PM |
ACDSee Pro Photo Manager 8.1 Build 99 | ilksen | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-26-2006 10:16 AM |