www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-25-2006, 01:53 AM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2988
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan Eşim evdeki kasayı soymak için öldürdü / 25 eylül

Eşim evdeki kasayı soymak için öldürdü

Şefik DİNÇ/İSTANBUL

Bahçelievler’de kayınvalidesi 43 yaşındaki Makbule Veske ile 5 yaşındaki oğlu Yunus Emre’yi bıçakla öldüren 24 yaşındaki Tuğba Veske’nin kocası Gökhan Veske, eşinin evdeki kasayı soymak için cinayet işlediğini söyledi.

Kaçtığı Balıkesir’deki baba evinde üzerinden 8 bin 700 dolar, 400 euro ve 2 bin YTL parayla yakalanan Tuğba Veske, kaynanasının kendisine bıçakla saldırdığını iddia ederek "Bana saldırınca oğlu Yunus Emre arada kaldı. Ben de bıçağı onun elinden aldım ve bıçakladım" diye ifade vermişti.

Tutuklanarak cezaevine konulan Tuğba Veske’nin eşi Gökhan Veske ise bu iddiaları yalanlayarak eşinin cinayetleri hırsızlık amacıyla işlediğini söyledi. Karısının çok para harcadığını ve sürekli cüzdanından para çalarak Balıkesir’e kaçtığını ifade eden Gökhan Veske, "Eşim lüks hayat düşkünüydü. Çok para harcardı. ’Neden arabamız cipimiz yok’ derdi. Sürekli cüzdanımdan para çalardı. İki kez evi dağıtıp hırsızlık süsü vermeye çalıştı. Annemlerin evindeki kasada para olduğunu biliyordu. Anahtar annemde olurdu. Annemi öldürmeden kasayı soyamayacağını biliyordu" dedi.

Olaydan sonra eşinin çok soğukkanlı olduğunu ve cinayetleri önceden planladığını belirten Gökhan Veske, "Annem onu çok sever ve korurdu. Üç ay önce resmi olarak boşandık, ancak annem ’Çocuğu annesiz bırakma’ deyip onu babasının evine göndermedi. Bunu nasıl yaptı hala inanamıyorum. Olaydan sonra beni telefonla aradı ve çok rahat konuştu" diye dert yandı.

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı