![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3003
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acı bir gece
2. yarıdaki Beşiktaş'ı beğenmeyen Fransız hoca: Bir tek sonuç güzel. KADROMUZ GENİŞ DEĞİL!.. ÜÇ oyuncusu sakatlık geçiren Beşiktaş teknik direktörü Tigana, galibiyete bile sevinemedi. Koray'ın 6 hafta oynayamayacak olması ile yıkılan Fransız hoca, "Umarım hiç değilse İbrahim Toraman ve Baki perşembe günü CSKA Sofya ile oynayacağımız rövanş maçında sahada olur. Zaten geniş bir kadromuz yok" diye konuştu. SON KARARI BEN VERİRİM MAÇ için, "İlk yarı iyi, 2. devre kötüydük. Orta sahada top tutamadık. Sahaya kötü yerleştik ve ikili mücadeleleri kaybettik. Üstelik yine penaltı kaçırdık. Gecenin tek iyi tarafı aldığımız üç puandı" yorumunu yapan Tigana, sözlerini şöyle bitirdi: "Hafta boyu takımı ben çalıştırıyorum ve kimin oynayacağına ben karar veririm." lFatih DOĞAN
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu gece,bir gece gelme rüyalarıma | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-04-2008 10:56 AM |
bu ilk gece... | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 07:22 PM |
O Gece | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 03:28 PM |
Bir Gece | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-14-2006 10:02 PM |
gece gece alın bakem | Bostandere | Adult eski arşiv | 15 | 03-28-2006 10:58 PM |