![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2075
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Şimdi;
Baktım da Ben de kalan resmine. Senin vermediğin, Benim ele geçirdiğim. Hiçbir şey değişmemiş, Duygularımdan yana.. Yine,içim titredi. Yine,burnum sızladı. Yine,gözümde iki damla yaş. Ve, Yine dudaklarımdan dökülen, Derin bir ahh.! Kavrulan yüreğim. Kurşunlara gelesi bedenim, Yine sen diyor.. Aldım elime resmini. Anlatmak istedim içimde ne varsa.. Unutturamaz seni, Hiçbir sevgili.. Açan her çiçekte, senin kokun var.. Dilim söylese de, gönül isyanda. Doğan her günümde, Yine umut var.. Bir gün geleceksin yâr.! Bir kez severmiş gönül. Bir kez yanarmış. Senden geri yaşanan Hepsi yalanmış. Şimdi; Hüzünlerdeyim. Kahırlardayım. Hasret nöbetlerinde titremekte yüreğim. Başladı akmaya, İsyankâr göz yaşlarım.. Gözlerin de buluştu. Ahh.! Gitmeseydin yâr.! Olmasın kavuşmalar. Sevişmeler olmasın.. Seninle yaşadığım yalancı baharım var.. Yangınlarda olsam da, Nöbetlere girsem de, Sonu ecel olsa da, Seni, sensiz birtanem, Öz'ümde yaşıyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
akasya asyali (09-25-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 81 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 19025
İtibar Gücü: 1411
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() çok güzeldi yüreğine sağlık.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hala hamım ben, hala günahkâr | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-29-2008 06:24 PM |
Hala *******imdesin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 10:21 AM |
Hala | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-31-2008 10:58 AM |
Bendesin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-13-2008 10:21 AM |
“Dudağında son bir türkü gül pembe Hala hep seni çağırır hala hep seni söyler”... | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-11-2006 10:41 PM |