![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3006
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cat Stevens, Papa'yı eleştirdi
LONDRA (A.A) İngiliz müzisyen ve şarkıcı Cat Stevens, Papa 16. Benediktus'u İslam hakkında yaptığı yorumlardan dolayı eleştirdi. 1977'de Müslüman olmasından sonra Yusuf İslam adını alan Stevens, İngiliz Yayın Kuruluşu BBC'yle söyleşisinde çocukluğunda Katolik okuluna gittiğini hatırlatarak, “Bir ara Papa'nın yanılmaz olduğuna inanırdım” dedi. Söyleşide, Hindistan'ın ünlü lideri Mahatma Gandi'nin İslam hakkındaki yazılarını örnek gösteren 58 yaşındaki sanatçı, Papa'nın İslamın daha barışçı yorumlarına aşina olması gerektiğini vurguladı. Stevens, “Papa eğer alıntı yapmak istiyorsa daha başka yerlere bakmış olmalıydı, ancak Papa'ya ve konumuna saygı duyuyorum. Ben kendisinin gerçekten sözlerini bir bakıma geriye aldığına inanıyorum” dedi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
[RS] Britney Stevens Squirting orgasm | shentd | Adult eski arşiv | 0 | 11-29-2008 08:48 PM |
Obama ilgisini ve Mustafa'yı eleştirdi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-11-2008 07:07 PM |
07/15/07 - Erbakan Erdoğan'ı eleştirdi | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-15-2007 11:14 AM |
Heidfeld BMW stratejisini eleştirdi | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-04-2007 03:42 PM |
Alex medyayı eleştirdi | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-03-2006 07:05 PM |