![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2374
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Canaydın freni!
G.Saraylı yöneticilerin “Bu hocayla olmaz. Gönderelim” dediği, ancak başkanın “Lucescu’da hata yaptım, olmaz” diye engel olduğu belirtildi. Baskı tekrar arttı. G.Saray’da her geçen gün durumu tartışılan ve bir an önce gönderilmek istenen teknik direktör Gerets’e Başkan Özhan Canaydın kalkan oluyor. Sarı-kırmızılılarda tüm yöneticilerin sezon başında Belçikalı hocanın gönderilmesi konusunda fikir birliğine vardığı ancak Canaydın’ın buna karşı çıktığı ifade edildi. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Gerets’e olan muhafelet her geçen gün artarken Başkan hocanın arkasında durmaya devam ediyor. Sezon öncesi tüm G.Saraylı yöneticilerin “Bu hocayla bu sezon hedeflerimize ulaşmamız çok zor. Oyuna müdahalede başarısız, tamam hadi ligi kaldırıyor ama Şampiyonlar Ligi’nde yolda kalırız” dediği öğrenildi. ‘GİTSİN’ BASKISI TÜM bu eleştirilere rağmen Başkan Özhan Canaydın’ın yöneticilerin görüşüne karşı çıkarak “Lucescu döneminde de aynı hatayı yaptım. Şampiyon olan takımın hocasını gönderdik. Bu defa aynı hatayı yapmam. Ben istikrardan yanayım. Ayrıca Gerets bizi en sıkıntılı dönemimizde idare etti ve sorunların çözülmesine yardımcı oldu” dediği vurgulandı. Başkanın bu konuşmasının ardından yöneticilerin sessiz kaldığı ve Gerets’in de görevine devam ettiği öğrenildi. Ancak şu anda sezon başında teknik direktöre olan muhalefetin tekrar alevlendiği ve başarısız sonuçların ardından Gerets’in gönderilmesi konusunda yöneticilerin ısrar ettiği belirtildi. BAŞKAN KARARLI Trabzonspor yenilgisi sonrasında bazı yöneticilerin Başkan Özhan Canaydın’la görüşerek “Milli arada hoca değişimine gidebiliriz. Bu bizim için iyi bir fırsat olabilir” dediği belirtildi. Ancak Canaydın’ın bu fikre yine karşı çıkarak “Sabredelim” dediği belirtildi.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ya ne gıcıkları var ki Gerets e ben beğeniyorum ama benim şahsi düşüncem Gerets'te değil oyuncularda suç oynamıyolar sora neymiş efendim suç Gerest'te
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beşiktaş'a Diyarbakırspor freni: 0-0 | boogeyman37 | Beşiktaş | 0 | 12-05-2009 10:47 AM |
Temelin Freni Patlar | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 12:36 PM |
Proni freni: | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-08-2007 01:45 PM |
Freni patlayan minibüste can pazarı / 23 Haziran | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-24-2007 01:06 AM |
Sağlam freni / 23 haziran | JeNNeT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-23-2007 03:15 PM |