![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3002
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kitaptakiler 15 yıl önceki düşüncelerim
![]() 25 yaşındayken düşündüklerimi ve yapmak istediklerimi 40 yaşındayken aynen tasvip etmem söz konusu değildir. 15 yıl önceki yorum ve değerlendirmelerime bugün katılmam beklenmemeli. Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Özellikle bölücü terör olmak üzere, terörün her türlüsünü kimden yana kime karşı hangi niyetle olursa olsun lanetliyorum. VİCDANİ DEĞİL Arslan, bir gazetecinin, geçmişte bir milletvekilinin evine bomba attığı yolundaki haberleri hatırlatması üzerine de "36 yıl önce yaptıklarımızla yargılanmamız vicdani değil. Ben takdirinize bırakıyorum. O günlerde kimlerin neler yaptığını, neler düşündüğünü burada konuşacak değilim" diyerek yanıt vermekten kaçındı. MÜSLÜMANIM Olayın yargıya intikal ettiğini ve sonuçlanmadığını anlatan Arslan, davanın yargı sürecinde kapandığını söyledi. Arslan, "Ben mahkum olmadım. Belki bir af süreci yaşandı, tam hatırlamıyorum. 36 yıl önce" dedi. Arslan bir gazetecinin, "Yaptınız mı yapmadınız mı" şeklindeki sorusuna "Ben hayatım boyunca hiçbir insanın, canlının canına kastetmedim. Ben Müslümanım" yanıtını verdi. Bu arada CHP Antalya milletvekili Osman Özcan, Arslan’ın kitabındaki açıklamaları ile ilgili olarak Başbakan Erdoğan’ın yanıtlaması istemiyle TBMM’ye bir soru önergesi verdi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gökkuşağı Olur Düşüncelerim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-28-2008 10:29 AM |
60 yıl önceki bebek takasına herkes tepkili / 26 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-12-2006 05:58 PM |
Önceki yaşamınızda kimdiniz? | twoba | Eskiler (Arşiv) | 16 | 09-16-2006 10:40 PM |
önceki yaşamınız da kimdiniz??????? | kaplann | Eskiler (Arşiv) | 10 | 09-12-2006 07:46 PM |
Düşlerim hayallerim düşüncelerim | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-25-2006 03:09 PM |