![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 24 Times in 17 Posts
Üye No: 8370
İtibar Gücü: 1443
Rep Puanı : 1219
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Erkekler en ufak bir nedenden dolayı bile kadınlardan uzaklaşabilirler. İşte en yaygın soğuma nedenleri...
Dedikodu: Erkekler sürekli başka kadınların görünümleri ve yaptıkları hakkında konuşan kadınlardan hiç hoşlanmazlar. Kendilerini böyle kadınların yanında rahat hissetmedikleri gibi, bu davranışı aptalca bulurlar. Servet düşkünlüğü: Hiç bir erkek esas çekici olan şeyin cüzdanı olduğu düşüncesinden hoşlanmaz. Hatta 'ne iş yapıyorsun?' sorusunu bile 'ne kadar paran var' diye algıladıkları da görülür. Kendinizi bitirmeyin Kıskançlık: Bu kadının kendi kendini bitirmeye başlamasıdır. Bir erkeğe yakın olmanın yollarından birisi ona özgürlüğünü vermektir. Sürekli beraberlik: Bazı kadınlar yanlarında erkekleri olmadan hiçbir şey yapamazlar. Ne sinemaya gidebilirler, ne de restorana... Yapacakları her şeyde erkeklere bağlıdırlar ve günde 10 kez ararlar. Bu tür davranışlar da erkekleri tam anlamıyla deli eder. Dırdır: Sürekli eleştiren ve hiçbir şeyi beğenmeyen kadınlar da erkekleri canından bezdirir. Eski aşklardan konuşmak: Bir kadın sürekli eski ilişkisinden bahsederek yanındaki erkeğe ya onu yeterli bulmadığı ya da eski aşkını unutamadığı izlenimini verir. Bu da erkeğe edilecek en büyük hakarettir herhalde... Probleminizi çözün Kronik sızlanmalar: Sürekli bir derdinden bahseden kadınlar karşılarındaki erkeği yorar ve sıkarlar. Çünkü erkek, kadının problemini mutlaka kendisinin çözmesi gerekiyormuş gibi bir hisse kapılır. Saçmalamak: Kuaförünün ne söylediğinden ya da başkalarının ne giydiğinden, nerelere gittiğinden bahsetmek ve daha kötüsü bunu sürekli kılmak yerine içinde kadın ve erkeğin birlikte ilgilenebileceği konu başlıkları bulmak daima daha iyidir. Bekletmek: Bilinen en yaygın kadın hastalıklarından biri de bekletmektir. Bekletmeyi alışkanlık haline getiren kadınlara tavsiyemiz bundan bir an önce kurtulmaları.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 35 Thanked 147 Times in 66 Posts
Üye No: 3702
İtibar Gücü: 1652
Rep Puanı : 16347
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() peki kadınlar neye tahammül edemezlerr ????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3246
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() güzel paylasım sağol
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2141
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() paylaşım güsellll
![]() |
#5 |
Guest
Üye No:
![]() paylaşım için teşekkürler...
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
![]() ben zaten şaşırıyorum seninkine sana nasıl tahammül ediyor diye şahsen ben 2 günden sonra edemiyorum birde sınav zamanları çekilmez oluyorsun .. senle her gece içelim sen o gece ki gibi ol gel birde canımı meze yap ye o masaya o durum yani ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3931
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() yani şimdi siz erkeklerin neye tahammül edemediğini 3 maddede çıkardınız ne ulu insanlarmışız biz be saolun kendime geldim valla bayanlara göre az bu .....
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşk inkar edemez | Raichu10 | Şiirler Ve Güzel SözLer | 0 | 07-09-2010 11:00 AM |
Kayıplara tahammül etmek daha zor | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2008 07:14 PM |
05/26/07 - Beni eleştirenlere tahammül edemiyorum | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-26-2007 03:37 PM |
erkekler nelere tahamul edemez | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-30-2006 06:26 PM |
Erkekler nelere tahammül edemez???? | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 9 | 03-04-2006 11:47 PM |