![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2987
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sahnede ilk kez Ermenice konuştum
Muammer ELVEREN / ERİVAN ![]() Birbirinden ünlü şarkılarını Ermenice sunan 82 yaşındaki Aznavour konserden sonra Hürriyet’e "Hayatımda ilk kez sahnede Ermenice konuştum, çünkü Ermenice sahne dili değildir" dedi. Charles Aznavour’un 50 binden fazla kişi tarafından izlenen konserini Chirac, beraberindeki 4 Fransız bakan, Fransız delegasyonu ve Ermenistan Devlet Başkanı Robert Koçaryan ile birlikte izledi. Konser meydanını hınca hınç dolduran izleyiciler tarafından dakikalarca alkışlananan ünlü şarkıcı Aznavour’dan önce Nana Mouskuri, Danny Brillant, Isabelle Boulet, Helene Segera ve Michel-Christian Blanc kardeşler gibi Fransa’nın tanınmış sanatçıları bir müzik ziyafeti çektiler. Ardından sahne alan Charles Aznavour ilerlemiş yaşına rağmen şarkılarını söylerken sahnede basmadık yer bırakmadı. Gece, gökyüzünü kaplayan bir havai fişek şöleni ile son buldu.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
TRT Ermenice yayına başladı | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 04-02-2009 03:02 PM |
Dün sabaha karşı kendimle konuştum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-22-2008 11:51 AM |
Dün sabaha karşı kendimle konuştum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2008 06:40 PM |
Yıldızlarla Konuştum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 05:35 PM |
Subaylara Ermenice dil eğitimi ! | pae | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2007 11:31 AM |