www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-03-2006, 01:54 AM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2987
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan Cüppeliye İçişleri gereğini yapsın / 3 ekim

Cüppeliye İçişleri gereğini yapsın

Başbakan vekili Mehmet Ali Şahin, Fatih Çarşamba’daki gibi cüppeli ve sarıklı dolaşanları vatandaşların uyarması gerektiğini belirterek, "İçişleri de gereğini yapmalı" dedi.

Şahin, şöyle devam etti:

GÖZÜME ÇARPMADI

Kılık kıyafet yasasına göre sadece o cüppeyi ve sarığı kimlerin giyeceği yasada belirlenmiş. Dışarıda o kıyafetle dolaşılmaz, dolaşılmaması lazım. Dolaşan varsa tabii ki gerekli işlemlerin yapılması lazım. Göz yumulursa en azından görevi ihmal etmiş olur. Ama benim zaman zaman Fatih’e gittiğimde, geçenlerde Fevzipaşa Caddesi’nde dolaşmıştım yürüyerek ki Fatih’e Çarşamba’ya çok yakındır. Oralarda bu şekilde dolaşan kimse görmedim. Belki benim gözüme çarpmadı. Kaldı ki insanlarımız bu konuda uyarıldığı takdirde buna uyarlar. Uyarılmaları lazım, ’Bu kılıkta dolaşamazsınız’ diye söylenmesi gerekir. Tabii hakkında işlem yapılabilir, bunlar da rahatsızlık meydana getiriyor ben farkındayım. Eğer sadece buysa yani birtakım insanlar bu ülkedeki kılık kıyafet yasalarına uygun davranmıyorlarsa ve tehdit sadece bundan ibaretse bunu halletmek mümkündür. Asıl tehlike laik cumhuriyeti yıkacak nitelikte bir örgütlenme var mı ve böyle bir örgütlenme var da hükümet buna seyirci kalıyorsa bunu doğrusu bilmek isteriz. Devletin din devleti olmasını sağlamak için hareket edenler varsa tabii ki bu bir tehdittir. Onun üzerine gitmek ve bunları bertaraf etmek gerekir.

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı