![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3001
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Annesi reddetti
Ümit ÇETİN / ANKARA ![]() Olayın ardından Ulaştırma Bakanlığı’nda oluşturulan kriz masasına başkanlık eden Müsteşar İbrahim Şahin, Hürriyet’e, süreci şöyle anlattı: "Telefona annesi çıktı. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi ilettim ve oğlunun iyi durumda olduğunu söyledim. Annesi de bana kendisinin Yugoslav göçmeni olduğunu açıkladı. Oğlunun kendisine çok çektirdiğini, onun geri gelmesini istemediğini, yüzünü görmek istemediğini söyledi. ’İyi olup olmadığından bana ne. Bunun için beni niye arasın ki. Zaten 8-9 aydır görmüyorum’ dedi." Baba Ahmet Ekinci de Hakan Ekinci’yi 8-9 aydır görmediklerini, Sivas’ta askerliğini yaparken kaçtığını ve Ekinci’nin kendisinin üvey oğlu olduğunu söyledi. En son gördüklerinde Hakan Ekinci’nin boş boş dolaştığını, bir iş yapmadığını bildiren Ahmet Ekinci, onu görmek istemediklerini sözlerine ekledi.
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Hayırlı evlat değilmiş anlaşılan..Kendinden iyi sözettirmemiş geride kalanlarına..
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() hak edene hak ettiği cevaı vermiş demekki hayırlı bir evlat olsa o cevabı almazdı
|
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() uçak kaçıracak kadar cesaretin var,
ama askerlik yapacak kadar yok... ulan senin elemanında vardır.... ama kesin eşcinselsindir.... var olanı yerinde kullanamıyorsun çünkü... ![]() eh annende seni red ettiğine göre senin adın bundan sonra...*****'dir.
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1941
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() uçak kaçıracak kadar cesaretin var,
ama askerlik yapacak kadar yok... @gangasster sana katiliyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 126 Thanked 107 Times in 63 Posts
Üye No: 20072
İtibar Gücü: 1493
Rep Puanı : 5360
Rep Derecesi :
|
![]() hayırlı olsa hayrını herzaman görürdüü ya nedemekk anne redediyooo kolay kolay hiç birr anne ewladını red dedemez ordann anlaşılıyo zatenn hayırlı olmadıgı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 19901
İtibar Gücü: 1393
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Ana Yüreğidir Neler Çekmiştir O Daha iyi Bilir Ama Yinede Anne Olarak Son Bir Defa Affetmesi Gerekirdi..Kaç Defa Affetti Bilmiyorum Tabi...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cem Uzan'ı Amerikan mahkemesi de reddetti / 27 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 01:49 PM |
Mahkeme talebini reddetti / 24 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 12:50 PM |
Airbus, ’insider trading’i reddetti / 14 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 10:28 AM |
Monaco'yu reddetti | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-19-2006 11:31 AM |
Annesi konuştu patronu sustu / 14 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2006 05:21 AM |