www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-06-2006, 02:04 AM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan Kadın soyguncu, eşe sürpriz yapmak istemiş / 6 ekim

Kadın soyguncu, eşe sürpriz yapmak istemiş

Arda AKIN/ANKARA

Ankara Keçiören’de soymaya kalkıştığı kuyumcu Ali Yıldırım tarafından vurulan 26 yaşındaki kadın soyguncu Songül Akpınar’ın, okulda servis taşımacılığı yapan eşine minibüs alarak sürpriz yapmak istediği ortaya çıktı.

GATA’daki tedavisi tamamlandıktan sonra cinayet bürosu dedektifleri tarafından gözaltına alınan "kadın soyguncu" Songül Akpınar’ın yapılan ilk sorgusunda, yeni evlendiği ve servis şoförü olan ikinci kocasına sürpriz yapmak için soygunu planladığı belirlendi.

Kocasının başkasına ait minibüsle okullarda öğrenci taşımacılığı yaptığını ve sürekli olarak "Bir minibüsümüz olsa sadece kendimize çalışırız" dediğini belirten Songül Akpınar, "Ben sana araba alacağım. Bunun için sana söz veriyorum" dediğini ifade etti. Bir müddet sonra kocası Yılmaz Doğan’ın kendisine sürekli olarak "Hani bana araba alacaktın. Ne oldu? Ne zaman arabamı alıyorsun" sorularını yöneltmesinden bunaldığını belirten Songül Akpınar, şu ifadeyi verdi: "Uykularım kaçıyordu. Eşime söz verdiğim gibi araba almak zorundaydım. Onu memnun etmek ve sürpriz yapmak istiyordum. Ruhsatsız silahı da babamdan aldım. Soygunu gerçekleştirmeden önce çok düşündüm. Kuyumcuya girip silahı çektiğimde bu işin geri dönüşü olmadığını anladım. Taksiciyi de bir anlık sinirle vurdum."

Songül Akpınar’ın babası Mehmet Ali Akpınar da kızına silah verdiği iddiasıyla dün gözaltına alındı.

Türbanı çıkardı

Emniyette ifadesi alınan baba kız, daha sonra adliyeye sevk edildi. Karnından yaralandığı için polislerin yardımıyla merdivenlerden indirilen Akpınar’ın soygun gününün aksine türbanlı olmadığı görüldü.

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-06-2006, 02:37 AM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

ne düşünceli insanlar var kocalarına sürpriz yapmak için hırsızlık cesareti ve eylemini gerçekleştirecek kadar vefakar aynı zamanda..

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı