![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1668
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() -abla ne güzelmiş her yerin abla
-başka işin yok mu senin -bundan güzel iş olur mu bakıyoz işte -defolup gitsene sen -abla hadi ya ne var sanki bak okey de var ben de... -bak döverim seni -köpegin olurum döv -5 dakka sürer yaw -ciyaaaaaaaaaaaaaak! -abi biz soyunduk ya şimdi -eeee ? -ben utanıyorum -azına sıçim ozaman, aferin! - arkadaşlar, toplanın! bir dakika toplu tarafından eğleşeceğiz. - ulan , götü kaybedicez eylem ayağına.. - beşiktaşım sen çok yaşaa! - benim mayasılım var , ben muafım.. -hadi lan sen de soyun -olmaz oglum, utanırım -lan kızların karşısında soyunmuyo musun -ışıgı kapatıyorum, hem aynı şey degil -oglum dava, protesto, san seref -yok hocam aşar benim pipiyi.. -döneksin dönek -donumu çıkartmasam da olur oglum baartma, ne var yani, illa sallandıracak mıyız! -git işine yaw! - abi şu öndeki yenge değil mi ya - yok la evde o çocuklara bakıyor - yok abi valla kıçındaki benden tanıdım ... - dur bakalım ... ... - lan ırspııı ne işin var senin burda - eylem yapıyoz beeey ... - lan rıfkı sen nerden biliyon bizim hanımın kıçındaki beni alllaaaaaaaaaaaaaaaahhh* bittiniz uleaan - rıfkı senin pipin niye kalkmış arkadaşım ? - yok öylebişey tonguç abi ya .. - bana bak 68 kuşağından bi sürü arkadaşım var rezil etme beni onlara ... - yannız 68 kuşağından bu yana taş gibi korumuşlar o bünyeleri helal olsun ... - rıfkııeaaaaaa terbiyesizleşme - eki eki tamam tonguç abi ya şu süt beyaz tenli olan eylem ablaydı di mi dur onun yanına gideyim ... - ulan ! - alican sunnetsizmiiis!! - (kalabalik) vaaauv, aauv, ooov... - kac dakkadir cirilciplagiz, aciktim da, eve gitmek istiyorum. saat kac? - eti kemik geciyor. - allah belani versin. - ahmet abi, anladım ki sende aziz tuttuğum birşeyler var.. - necati çek elini, bırak onu.. bak elalam bize bakıyor, çıkalım burdan göstercem sana şiddeti.. - (miting duzenleyicisi megafondan): arkadaslar, ciplak eylem yapmaniz, etrafa serbestce pislemeniz anlamina gelmemektedir. lutfen kendimize hakim olalim. - dogru diyor adam valla - hakli, boka basmaktan helak oldum burada - ay ay ay ondeki cocuk kayip dustu! - kosun kosun, minder hanim, sizin gotunuz buyuktur, golge yapin cocuga... abicim üzerimize gelen polislerin elllerindeki ne ki öyle renkli renkli... -titriyo olm bi de bazıları... -dildolarla saldırıyorlaaaaaarrrrr -abarey kolla götü - kizim o morluklar ne ole.. - ya sorma protestoya hazirlik icin sir agda yaptirdim izi gecmedi. - ayyy delisin sen..kizim agda kukuyu sarkitir ogretmediler mi sana.. -ya yaptik iste bi kere... - bak ben jilet kullaniyom tertemiz anacim. - gulcan kizzz su ondeki herife baak sen de goruyomusun benim gordugumu.. -ohaa o ne yaa kaslara baak - vercem buna kizim..cekil soyle. -çekilin len viyana kapılarına dayandımmm....(içinden mehter marşını söylüyor) -cevat abi niye hep öyle arkamda kalıyorsun -sana birşey itiraf edecegim ismail ben sana aşıgım -hö? -- hayvansın rızacan! o ne o? - ne ne? - ne olacak önündeki. artık protesto yerine saygı duruşu mu yapıyor? -polis: herkes kafasini yere egsin! -eylemci: hangisini? -job: ha$irt!! -hasan abi.. - söle basri kardeş. - abi bu altyapın bana göre çıplak eylem için yeterli değil,benden söylemesi.. hşşşş yenge sen de azla yetinen bi insanmışsın, helal olsun
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 25 Thanked 32 Times in 13 Posts
Üye No: 7710
İtibar Gücü: 1533
Rep Puanı : 1610
Rep Derecesi :
|
![]() Çook Komik.Aslında böyle eylemlere katılmak lazım.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 17627
İtibar Gücü: 1393
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eywallah kanka güzel olmus ellerine saglık
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 202 Thanked 922 Times in 234 Posts
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3284
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi :
|
![]() güzel olmuş ellerine sağlık kardeşim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2468
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
![]() sağoalsın:biggrin:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3947
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() öldüm yaw çok soal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 133 Times in 62 Posts
Üye No: 390
İtibar Gücü: 1675
Rep Puanı : 12400
Rep Derecesi :
|
![]() - abi şu öndeki yenge değil mi ya
- yok la evde o çocuklara bakıyor - yok abi valla kıçındaki benden tanıdım ... - dur bakalım ... ... - lan ırspııı ne işin var senin burda - eylem yapıyoz beeey ... - lan rıfkı sen nerden biliyon bizim hanımın kıçındaki beni alllaaaaaaaaaaaaaaaahhh* bittiniz uleaan puhahah ırıspı zuhahaha eywallah babacan
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() aç karnına ii gitti saolasın
![]()
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() abi şu öndeki yenge değil mi ya
- yok la evde o çocuklara bakıyor - yok abi valla kıçındaki benden tanıdım ... - dur bakalım ... ... - lan ırspııı ne işin var senin burda - eylem yapıyoz beeey ... - lan rıfkı sen nerden biliyon bizim hanımın kıçındaki beni alllaaaaaaaaaaaaaaaahhh* bittiniz uleaan süper bu ya ellerine sağlık
![]() |
#10 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 16 Thanked 22 Times in 15 Posts
Üye No: 15580
İtibar Gücü: 1490
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() gerçekten çok komik.paylaşım için saol
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İETT çalışanlarından çıplak protesto | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-18-2008 08:43 PM |
Liselilerden çıplak ayaklı protesto | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-02-2008 06:36 PM |
Moda eylemlerinde 15. Cuma | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-01-2008 07:16 PM |
Protesto Taksim'den yükseldi / 22 EkimTaksim Meydanı gün boyu protesto gösterilerin | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 07:37 PM |
diyaloglar | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-14-2006 10:33 PM |