![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3003
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ölümden döndüğü garda hayalini gerçekleştirecek
A.A Eskişehir'de, 3 yıl önce fotoğraf çekmek için çıktığı vagonun üzerinden geçen 25 bin voltluk yüksek gerilim hattından akıma kapılıp ağır yaralanan ve geçirdiği 39 ameliyatın ardından sağlığına kavuşan genç, ölümden döndüğü garda hayalini kurduğu fotoğraf sergisini açacak. Cem Özdilek (21), çocukluğundan itibaren fotoğraf çekmeye merak duyduğunu, kendini geliştirmek için çeşitli kurslar aldığını belirterek, hayata dair serbest fotoğraflardan oluşacak bir sergi açmak için çekimlere başladığını kaydetti. Fotoğraf çekimi için kentin çeşitli bölgelerini belirlediğini ifade eden Özdilek, şöyle konuştu: “Arkadaşım Serhat Karaman ile ilk çekim yeri olan Atatürk Bulvarı'na gittik. Burada çalışmayı tamamladıktan sonra gara geçtik. Bir iki kare fotoğraf çektikken sonra daha güzel bir açıdan fotoğraf çekebilmek için perondaki yük vagonunun üstüne çıktım. Bu sırada vagonun üzerinden geçen 25 bin voltluk yüksek gerilim hattındaki akıma kapılarak ağır yaralandım. Arkadaşımın haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldım. Hastanede 58 gün kaldım. “ Özdilek, yüksek gerilim hattı nedeniyle vücudunun yüzde 60'ının yandığını belirterek, tedavi gördüğü süre içinde 39 ameliyat geçirdiğini, 99 kişiden de kan aldığını bildirdi. “HAYATA DAHA SIKI BAĞLIYIM” Böyle bir kazadan kurtulmasını doktorların “mucize kurtuluş” olarak nitelendirdiklerini anlatan Özdilek, şöyle devam etti: “Kazadan ayakkabılarım ve vücudumun terli olması sayesinde kurtuldum. Bu kaza fotoğrafa olan tutkumu azaltmadı. İyileştikten hemen sonra fotoğraf çekmeye devam ettim. Yıllardır hayalini kurduğum sergiyi garda, akıma kapıldığım 2 No'lu peronda açmak istiyorum. Sergiye, beni hayata döndüren doktorlar başta olmak üzere, kan verenler ve arkadaşlarımı davet edeceğim. Beni hayata döndüren herkese teşekkür ederim. Böyle bir kazadan sonra yaşama döndüğüme hala inanamıyorum. 3 yıldır doğum günümü kazanın meydana geldiği gün olan 2 Eylül'de kutluyorum” Ailesinin tek çocuğu Cem Özdilek, kaza günü giydiği ayakkabı ve giysilerini, çekim yaptığı fotoğraf makinesini sakladığını belirterek, “Hayata daha sıkı bağlandım. Kazadan önce günlerin çabuk geçmesini isterdim. Şimdi her anın tadını çıkarıyorum. Hayata daha sıkı bağlıyım” dedi. OLAY Yaklaşık 3 yıl önce arkadaşı Serhat Karaman ile fotoğraf çekmek için gara giden Cem Özdilek, 2 No'lu perondaki yük vagonunun üzerine çıktığında 25 bin voltluk yüksek gerilim hattındaki akıma kapılarak ağır yaralanmıştı. Serhat Karaman'ın arkadaşının yaralandığını gar görevlilerine bildirmesi üzerine Cem Özdilek'e ilk müdahaleyi olay yerine çağrılan 112 Acil Servis sağlık ekibi yapmıştı. Özdilek, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde plastik cerrahi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ölümden döndü | Author41 | Dünyadan Haberler | 0 | 06-21-2009 11:01 AM |
Ölümden korkma | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-09-2008 08:00 PM |
Maytap yutan çocuk ölümden döndü 26 Ekim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 10:19 PM |
Korkmuyorum Ölümden | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-02-2007 08:59 PM |
Ölümden döndü | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-29-2007 09:26 PM |