![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Bu sana yazdığım son satırlar... Bu dinlediğim son şarkı bizim üstümüze söylenmiş. Kilit vurdum kalbime,umutlarıma. Ne bundan böyle sevdaya dair bir şeyler beklenebilir yüreğimden ne de nefret edebilirim birinden. Ben hamal değilim ki; hep kahrını taşıyım ömrün; Alın artık üzerimden hayata dair ne varsa. Alın sevdaya dair acıları, paylaşın aranızda... Sen sanıyorsun ki, kolay geliyor bana.. Gözlerim hicbir zaman gülecek mi yeniden sanıyorsun? Söylesene! Sen ne sanıyorsun aşkı, sevgiyi! söyle Sen öyle san, farzet ki her şey çok kolay... Belki bir gün sevmeyi öğrendiğinde yanında ben olmayacağım.. Bir sabah gözlerini yeni doğan güne açtığında başkası olacak yaninda.. Ve işte ilk defa o gün sebepsiz ağlayacağım, o gün yağan yağmur gizlemeyecek gözyaşlarımı. Kim bilir belki de aynadaki hayalin ilk kez asacak suratını bana Her şeyin bir bedeli var biliyorum ve belki sende bu bedeli ödüyeceksin... |
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 19 Times in 12 Posts
Üye No: 16682
İtibar Gücü: 1447
Rep Puanı : 2452
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() şiir alıntıdır..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() Tek kelimeyle harika
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şimdi ölmek üzereyim bunlar son satırlar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 10:14 AM |
Maziden Satırlar Var | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 12:58 PM |
Maziden Satırlar Var | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2007 06:18 PM |
Enver Paşa'dan Atatürk'e sitem dolu satırlar | KaPGaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-28-2007 03:33 PM |