![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3001
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Soykırım’ı tanıma AB için yetmez
Muammer ELVEREN FRANCE Inter radyosuna konuşan Fransa İçişleri Bakanı Nicolas Sarkozy, ’Başbakan Erdoğan Ermeni soykırımı olduğunu kabul ediyor mu?’ sorusuna şu cevabı verdi: "Sadece Ermenistan’da soykırım olduğunu kabul etmek AB’ye girmeye yetmez, hafıza çalışması zaten en minimum şarttır. Almanya’da bunu yapıp soykırımıı kabul etmiştir. Ben Erdoğan’a Türk-Ermenistan sınırının açılması gerektiğini, Türkiye ve Ermenistan arasında siyasilerin de katılacağı ikili komisyon kurulmasını ve Ermeni soykırımı diyenleri cezalandıran yasanın iptalinin gerektiğini söyledim" dedi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
’Soykırım’ için psikolojik zemin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-25-2008 11:18 AM |
Soykırım lobisini ASALA’cı yapıyor / 17 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2007 06:53 PM |
Türk sağlık sektörü ’İngiliz hasta’yı kapmak için Londra’da / 30 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-30-2006 02:47 AM |
Taner Akçam’ın ’soykırım’ kitabına Pamuk’lu tanıtım / 29 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-29-2006 12:45 PM |
Çağlayan: 12 Ekim’de Paris’e ’soykırım yok’ demeye gidiyorum / 9 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-09-2006 01:45 AM |