![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3004
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() CHP’yi af projesine katamayacaksınız
![]() Baykal, PKK’nın meşrulaştırılması senaryosunun yürürlükte olduğunu savunarak "Bu senaryonun merkezinde de Başbakan Tayyip Erdoğan var. Şimdi de af projesine, acaba muhalefetten birini katabilir miyiz, arayışı içindeler. Katılan katılır, ama CHP’yi hiçbir zaman bunun içine katamayacaksınız" dedi. Baykal şunları söyledi: ASIL HARİTAYI BIRAK "Ateş kestik, silah bıraktık. Hadi siz de harekete geçin" diyorlar. Ne yapacağız? Cevap: "Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar ortalığın karışmamasını istiyorsan, bir şeyler yapın, mesela yavaş yavaş af çıkartın" diyorlar. Sen İmralı’da çizilen haritayı bırak, Türk milletini bölme, iki devlet haline getirme iddianı bırak. 301 TARTIŞMASI Avrupa Birliği’nin fikir özgürlüğüne saygısı varsa, 301’i bıraksın, kendi ülkesindeki yasayı kaldırsın. Bu madde İtalya’da İspanya’da, pek çok Avrupa ülkesinde var mı? Var. Ben de cezalandıracağım ben de. Oysa kendileri "Ben cezalandıracağım sen cezalandıramayacaksın" diyor.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Taner Akçam’ın ’soykırım’ kitabına Pamuk’lu tanıtım / 29 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-29-2006 12:45 PM |
’Az acılı Adana’yla Atina’ya girdik, Sao Paulo’ya gidiyoruz / 22 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2006 01:46 AM |
Türk tekstilinin Çin’e karşı Avrupa’da ’made in’ savaşı / 19 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-19-2006 01:55 AM |
İhlas GYO ’Buz adam’la ’Real’ olacak, orta gelirliye konut yapacak / 15 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-15-2006 01:39 AM |
Çağlayan: 12 Ekim’de Paris’e ’soykırım yok’ demeye gidiyorum / 9 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-09-2006 01:45 AM |