![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Rice'den Filistin Devleti'nin kurulmasına destek
WASHİNGTON (A.A) ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, bağımsız Filistin devletinin kurulmasına destek verdi ve "ABD, en büyük mirasını, Filistin devletinin kuruluşuna yardımcı olarak bırakacaktır" dedi. Washington'da dün Amerikan-Filistin yardım kuruluşunun düzenlediği geceye katılan Rice, burada yaptığı konuşmada, Filistinlilerle İsrail arasındaki barış müzakerelerinin çıkmazdan kurtulması için çaba harcadıklarını söyledi. "Bu salondaki insanların bağımsız Filistin devleti isteklerini biliyorum" diyen Rice, "Size şunu söyleyebilirim ki, ben de şahsen bu hedef üzerinde yoğunlaşmış durumdayım. Çünkü biliyorum ki, Amerika en büyük mirasını, ıstırap ve acı çeken insanlar için Filistin devletinin kuruluşuna yardımcı olarak bırakabilecektir" ifadesini kullandı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Güneş amblemli parti kurulmasına yardımcı oldum | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-01-2008 10:28 AM |
Barzani ve Talabani'ye tam destek 25 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-25-2007 05:25 AM |
Destek kararı çok zordu / 24 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2006 01:48 AM |
Filistin başbakanı konuşma yaparken bayıldı / 6 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2006 04:56 PM |
'25 yaş'a CHP'den destek / 5 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2006 04:16 PM |