![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3005
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağar’ın söz hakkını savunuyorum
Hasan KIRMIZITAŞ- Barış DURAK/ŞANLIURFA, (DHA) ![]() Bir gazetecinin, "Politikacı ve askerler arasında diyalogları nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusu üzerine Mumcu, şöyle dedi: "Ben sayın Ağar’ın sözlerine katılmıyorum. Sözlerini ben de eleştirdim. Ama askerlerin siyasetçilerin sözlerini eleştirmesini hiç doğru bulmuyorum. Siyasetçilerin sözlerini siyasetçiler eleştirirler. Bu iş askerlerin yapacağı bir iş değil. Siyasetçilerin her sözünün arkasından bürokratlar, askerler bir şey söyleyecek olursa, memlekette fikir beyan etme imkanı kalmaz. Ben Ağar’ın sözlerini değil ama söz hakkını savunuyorum. Sözleri yanlıştır. Ama yanlış da olsa söz söyleme hakkı vardır. Sözleri yanlış bile olsa askerlerin onun sözlerini eleştirme hakkı yoktur."
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
16:17 Ağar: "Millet, Yetim Hakkını Soracak İktidarı Arıyor" | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-08-2007 04:32 PM |
Ağar’ı yuhalatmadı / 24 haziran | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-24-2007 03:20 AM |
Ağar’ı AKP’ye aşı yapacaklar / 26 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2006 01:39 AM |
Ağar’a gönderme ’İşte düz ovadakiler’ / 20 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-20-2006 02:42 AM |
’Başbakan Ağar’ diye karşıladılar / 9 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-09-2006 01:53 AM |