![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 16572
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ey millet!hala seyircimi kalacaksınız sesiniz sedanız çıkmıyor neyi bekliyorsunuz
çıkarılan yasaya rağmen ermeni soykırımı yapmadık diye bağırıyorum.malum şahsa verilen nobel ödülünden dolayı utanç duyuyorum ya siiiiiizzzzzzzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() kardeş kimse suskun kalmış deil herkess biliyo bu köpeklerin amacını...
bak buradada önemli şeyler yazıyo http://www.cakal.net/showthread.php?t=42408
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() orhan yamuk,
TÜRK olsa idi utanç duyabilirdim...... belli değilmi...?vakur duruş var iken,süs köpeği gibi durmasından.... ![]() utanç duymana gerek yoktur.....
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1941
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Arkadaslar bu konuda herkes üzerine düseni yapmali Türkiye icin.
Siyasetciler, yazarlar, sinamacilarimiz vb. son olarak biz halk olarak Fransiz mallarina karsi boykot yaparak ulasabiliriz. Almanyada yasiyorum biz burda kendi capimizda bir seyler yapmaya calisiyoruz ve Fransiz ürünleri almiyoruz, Fransiz araba kullanan arkadaslar sirf bu yüzden arabalarini satiyor. Aklima gelen bir seyde okullarimizda Yabanci dil Fransizcada kaldirilmali bence. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 17 Thanked 20 Times in 6 Posts
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1483
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alsın o ödülü de... Bir ödül için ne kadar alçalabiliyor insan! Bir yanda canını verenler diğer yanda ise ödül uğruna ülkesini satanlar...
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 13824
İtibar Gücü: 1404
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() tabi adam kaç sene aday oldu bi bok alamadı o da gitti Türkler şu kadar kürt şu kadar ermeni öldürdü dedi,tak aldı ödülü...onlar yakında elif şafaka falan da kucak açarlar! buna yediği kaba sıçmak denir. hala anlamadıım şey bizim medya nası ********lerden oluşuyosa,bu adama hala tebrik yağdırıyolar nobeli alan ilk Türk diyeeee!!! nası aldı acaba,nası verdiler?? ve meclisimiz de fransızların yaptıı şeyi yapmicak aynı ayıpla karşılık vermicekmiş efendim! yani biz de cezayir konusunda bastırmicaz,devam edelim afern! hepsi satılık bunlarn. geçenlerde cem ceminayın sabah programnda bi konu vardı fransızlara nası bi manevi ceza verebiliriz diye...milletten görüş topluyolardı. biri dedi fransızcayı yasaklayalım bu ülkede diye. bence gayet ii..bi angut da dedi ki barış güvercini uçuralım!!! ya hala nası ********ler var yaa...barış mı kalmış güvercin mi..zaten onları uçura uçura böyle olduk!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 19 Times in 12 Posts
Üye No: 16682
İtibar Gücü: 1460
Rep Puanı : 2452
Rep Derecesi :
|
![]() fransa bu yasayı kabul etmekle birlikte artık kendi kendiyle çelişen bir ülke olmuştur..düşünce özgürlüğü diyerek insanların fikirlerine ceza vermek nasıl bir mantık bne anlayamıyorum..ve çok ilginç(!) ki aynı dönemde orhan pamuk ödül alıyor!!!
ve yöneltilen soruları cevapsız bırakıyor kendisi.. o ödüle en son layık olan kişidir aslında.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 5720
İtibar Gücü: 1437
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Samimi duygularımla söylüyorum şu an kendimi herşeyden soyutlayıp bütün değerlerimden uzaklaşıp sadece olayları uzaydan seyrediyorum. Ne bir türk gibi ne bir ermeni gibi ne bi avrupalı gibi olayları lehime çevirmeden degerlendiriyorum ve yorum yapıyorum. Arka arkaya gelişen olaylarda fransa meclisinin aldığı karar orhan pamuka verilen ödül. Türkiye üzerinde oynanan oyunun parçaları olarak açık ve seçik bi şekilde adamın gözüne mertek gibi giriyor.
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Teşekkür Etme: 208 Thanked 557 Times in 262 Posts
Üye No: 9893
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 29255
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() YA NEYİ TARTIŞIOSUNUZ Kİ HİÇBİŞEY OLMICAĞI BELİİ ADAMLARIN YARISI SONRADAN CAYMAK BİLE İSTEDİ TIRSTILAR BOŞVERİN BAKIN GÖRÜN BUNLARDAN GELCEK ZARAR SİNEKTEN GELSE DAHA FAZLA ACI VERİR
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fransanın Sembolü Neden Horozdur ? | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 10 | 10-20-2006 11:40 PM |
2006'nın en iyi 10 golü | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-10-2006 08:17 PM |
O GolÜ Atacaktik... | yasin44 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-29-2006 01:23 AM |
Ayın Golü | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-07-2006 02:08 PM |