![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3005
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ’Abdest suyu’ yazarlarına ihtar
Saygı ÖZTÜRK / ANKARA MİLLİ Eğitim Bakanlığı’nın yazdırdığı 11. sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi kitabında "abdest suyunun alyuvarları artıracağı" ifadesinin yer alması üzerine başlatılan soruşturma, jet hızıyla tamamlandı ve kitabın 6 yazarına "ihtar" cezası verildi. Yeni programı son derece çağdaş, içeriğinin de son derece başarılı olduğunu söyleyen Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ise kitaptaki küçük bir alıntı hatasının başarıya gölge düşürdüğünü öne sürdüler. Kitabı inceleyen iki müfettişin hazırladığı rapora göre ihtar alan yazarlar şunlar: Mahmut Balcı, Turgut Çiftçi, Ahmet Karaçoban, Hüseyin Paça, Ali Sacit Türker ile Dr. Muharrem Yıldız. İddia, Bakan Hüseyin Çelik hakkında gensoruya bile konu olmuştu.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Taner Akçam’ın ’soykırım’ kitabına Pamuk’lu tanıtım / 29 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-29-2006 12:45 PM |
’Kolesterolü düşürür, kalbini düşün’ reklamına ’dur’ dediler / 27 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2006 01:42 AM |
’Az acılı Adana’yla Atina’ya girdik, Sao Paulo’ya gidiyoruz / 22 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2006 01:46 AM |
İhlas GYO ’Buz adam’la ’Real’ olacak, orta gelirliye konut yapacak / 15 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-15-2006 01:39 AM |
Çağlayan: 12 Ekim’de Paris’e ’soykırım yok’ demeye gidiyorum / 9 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-09-2006 01:45 AM |