![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2987
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilgin: Bankacılıkta yabancı payı tartışılmalı
![]() Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği’nin (TESKOMB) verdiği iftar yemeği sonrasında, gazetecilerin sektördeki yabancı payına ilişkin sorularını yanıtlayan Bilgin, "Ama bundan sonra bu oran nereye gelir, nasıl bir gelişim olur, bunu hep beraber izleyeceğiz. Ama artık bir miktar ekonomik güvenlik kavramının tartışılmaya başlanmasının, en azından literatürün ve diğer dünya örneklerinin tartışılmasının yerinde olduğunu düşünüyorum. Bu benim kendi görüşüm" dedi. Mevzuata göre sektördeki yabancı payına ilişkin bir sınır bulunmadığını kaydeden Bilgin, "Aslında diğer ülkelerde de yok. Ama her nasılsa bazı ülkelerde bu oran yükselmiyor. Bunlar değerlendirilmelidir. Ekonomik güvenlik, tartışılması gereken bir konu olarak kendini daha da belirgin bir şekilde göstermektedir" diye konuştu. Bilgin, Halkbank’ın esnafla adeta kaynaştığını da belirterek, " Esnafsız Halk Bankası olmaz" dedi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yabancının borsa payı 100 milyar doları geçti / 14 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 10:29 AM |
Bilgin "Bilgin bir şeffaklık tesis edildi" / 14 kasım | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-17-2006 03:12 PM |
Bankacılıkta yabancı payı 6 ay içinde yüzde 30’a çıkar / 19 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-19-2006 01:47 AM |
Dinç Bilgin: İşim yok geçinemiyorum / 4 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-04-2006 01:40 AM |
Bankacılıkta yabancı sermayeye dikkat 03.09.2006 11:10 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-03-2006 11:16 AM |