![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Canım mısın? Gözlerinde tebessüm, bana bir hal ediyor Sevdâ dolu sözlerin, çok hosuma gidiyor Yüregimin ipini, tatli dilin yediyor Ben senin mübtelanim, sen benim canim misin? Islemissin içime, yakip da kavurmussun Samyeli gibi esip, askinla savurmussun Etkili bakisinla, gözlerimden vurmussun Dolasip sicak akan, damarda kanim misin? Mehtabda dolasirken, seyrettigim yildizim Ummanlarda görünen, efsane deniz-kizim Derde dü-çâr olup da, çektigim tatli sizim Hayalimi süsleyen, özlenen yanim misin? Mecnun'dan çok yanmisim, belki olurum verem Ibret olur bu sevgi, gölgede kalir Kerem Ferhat daglari delmis, ya benim eksik nerem? Kamber'i imrendiren, övülen shanim misin? Nerde beste yaptiysam, halâ hatiran yasar Ilhamimin boyutu, degme asklari asar Kalemim elimdeyken, kalbim cosup da tasar Ismin söylenen yerde, canlanan anim misin? Bu iksir-i kevn ile, bulalim derde deva Muhabbet Riza için, olamaz bunda heva Yar ol bana Ukba'da, bende ki gâm-i ceva Uçmagim'da sultanim, saliha hanim misin? |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Var mısın? | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-29-2008 06:22 PM |
Var mısın... | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 12:42 PM |
Düş müsün | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-21-2008 09:10 AM |
Yansımam mısın? Yanılsamam mısın? | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 08:08 PM |
Var Mısın? | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 07:26 PM |