![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 14’lük PKK’lı teslim oldu
Fahrettin GÖK- Murat ÇAĞLAR / DHA ![]() C.A, şunları söyledi: ASKERLER İYİ DAVRANDI "Örgüte katıldığım gün pişman olduğumu ve evime gitmek istediğimi söyledim. Tüm yalvarmalarıma rağmen beni dinlemediler, ’buradan gidiş yok’ dediler. Örgütte bir ay kaldım, kaldığım sürede hiçbir eyleme katılmadım. Bir ay boyunca aç, susuz bir battaniye ile dağlarda soğukta kalıyorduk. Bir yolunu bularak kaçtım ve Van’daki evime geldim. Babam beni beldedeki Jandarma Komutanlığı’na götürerek teslim etti. Askerler bana çok iyi davrandılar. Teslim olduğum için onlar da memnun oldular ve bana iyi davrandılar." Örgütte bulunanlara seslenen C.A, "Gelin teslim olun. Ben gittim ve pişman oldum. Şimdi serbestim ve bayramı sıcak ortamda ailemle geçiriyorum" dedi. 2 PKK’LI DAHA TESLİM Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde, terör örgütünün dağ kadrosunda bulunan 2 terörist ilçeye bağlı Çeltik mezrası ile Şorti tepesindeki askeri birliklere teslim oldu. Şemdinli’de de bir terörist önceki gün saat 19.00’da güvenlik güçlerine kendiliğinden teslim oldu.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Türkiye, Anuga’ya ’partner ülke’ oldu / 14 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 10:22 AM |
Türkler krizle ’yenilikçi’ oldu, Avrupa’nın önüne geçti / 24 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2006 01:30 AM |
’Şalvar Davası’ filmi gerçek oldu / 18 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-18-2006 02:02 AM |
Güler Sabancı Avrupa’da 9’uncu oldu / 8 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-08-2006 01:46 AM |
’Askerin yeri kışla’ diyen general başbakan oldu / 2 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-02-2006 01:45 AM |