www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-24-2006, 01:43 AM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan 14’lük PKK’lı teslim oldu / 24 ekim

14’lük PKK’lı teslim oldu

Fahrettin GÖK- Murat ÇAĞLAR / DHA

PKK’nın dağ kadrosuna kandırılarak götürülen 14 yaşındaki C.A, Van’da Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim oldu. Bostaniçi Beldesi’nde bir arkadaşı tarafından iş vaadiyle kandırılarak Başkale’ye götürüldüğünü anlatan C.A, "Orada katır sırtında dağ yolunu takip ederek örgütün kampına götürüldük" dedi.

C.A, şunları söyledi:

ASKERLER İYİ DAVRANDI

"Örgüte katıldığım gün pişman olduğumu ve evime gitmek istediğimi söyledim. Tüm yalvarmalarıma rağmen beni dinlemediler, ’buradan gidiş yok’ dediler. Örgütte bir ay kaldım, kaldığım sürede hiçbir eyleme katılmadım. Bir ay boyunca aç, susuz bir battaniye ile dağlarda soğukta kalıyorduk. Bir yolunu bularak kaçtım ve Van’daki evime geldim. Babam beni beldedeki Jandarma Komutanlığı’na götürerek teslim etti. Askerler bana çok iyi davrandılar. Teslim olduğum için onlar da memnun oldular ve bana iyi davrandılar."

Örgütte bulunanlara seslenen C.A, "Gelin teslim olun. Ben gittim ve pişman oldum. Şimdi serbestim ve bayramı sıcak ortamda ailemle geçiriyorum" dedi.

2 PKK’LI DAHA TESLİM

Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde, terör örgütünün dağ kadrosunda bulunan 2 terörist ilçeye bağlı Çeltik mezrası ile Şorti tepesindeki askeri birliklere teslim oldu. Şemdinli’de de bir terörist önceki gün saat 19.00’da güvenlik güçlerine kendiliğinden teslim oldu.

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı