![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3002
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevmiyorsan beni vur dedi o da vurdu
Neşat DİŞKAYA, İZMİR (DHA) ![]() İZMİR’in Bornova İlçesi’nde, evli olan 27 yaşındaki Suna A., dün öğle saatlerinde ilişki yaşadığı Hasan Yıldırım ile bir taksiye bindi. Arka koltuğa oturan A. ile Yıldırım arasında ayrılma meselesi yüzünden tartışma çıktı. İddiaya göre Hasan Yıldırım, ayrılmak isteyen Suna A.’nın kendisini sevmediğine inanmadı ve belindeki ruhsatsız tabancayı çıkartarak, "Gerçekten beni sevmiyorsan vur" dedi. Bunun üzerine silahı Yıldırım’a doğrultan Suna A. tetiğe bastı. Göğsünden ağır yaralanan Hasan Yıldırım, taksi şoförü tarafından Ege Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü. Durumu ağır olan Yıldırım ameliyata alındı. Olaydan sonra Suna A. Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis arıyordu Suna A. ifadesinde, "Bana silahı verdi ve ’Beni sevmiyorsan vur’ dedi. Ben de onu sevmediğimi göstermek için bir anda tetiğe dokundum" dedi. Hırsızlık suçundan sabıkalı olan Hasan Yıldırım’ın 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve İnfaz Büro tarafından arandığı da anlaşıldı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sensizlik mi vurdu beni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 07:46 PM |
Hayalin Vurdu Beni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-01-2008 06:08 PM |
İsrail nereyi vurdu? / 14 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 02:20 PM |
Yağmur Beykoz’u vurdu / 10 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2006 02:12 AM |
Maganda evinde vurdu / 3 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-04-2006 04:43 AM |