![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3002
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Barroso: Umarım travmatik bir fren engellenebilir
Reha ERUS / ROMA ![]() Barroso, işlerin kötü gittiğini, Türkiye ile AB arasında kritik bir dönemin yaşandığını hatırlatarak konu ile ilgili şöyle konuştu: "Ankara’nın AB’ye girme süreci doğrusu beklediğim gibi gelişmiyor. Kısacası üzüntüyle söylemem gerekirse işler kötü gidiyor. Reformlar çok yavaş ilerliyor. Umarım Finlandiya, başkanlık döneminde travmatik bir askıya alma veya müzakerelerin durmasını önleyecek çareler bulur. Ben şahsen Türkiye’nin bu gidişatından çok kaygılıyım ve görüşmelerin tıkanmasından ürküyorum." Barroso, ayrıca son dönemlerde yaşanan Hıristiyan-İslam çatışmasına da değinerek "Ben, Batı uygarlığının İslam dünyasını bir ’Alien’ gibi görmesini çok hatalı buluyorum. Ama unutmayalım ki, İslam da çok önemli roller almıştır." dedi. Barroso bir soru üzerine Müslüman kadınların yüzlerini örtmelerini makul bulmadığını ancak, bunu yasaklayacak yasalara da karşı olduğunu dile getirdi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Barroso’dan oy karşılığı Rumlara destek | Author41 | Dünyadan Haberler | 0 | 06-26-2009 07:39 AM |
'Umarım Kongre üyeleri ne yaptıklarına bakarlar' / 17 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2007 07:40 PM |
Saddam umarım idam cezası alır / 19 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-19-2006 04:41 PM |
Gençleri alkole alıştıran ’karışım içki’ye fren / 18 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-18-2006 01:52 AM |
Kıbrıs’ı hazmedemedik umarım AB en iyi seçenek olarak kalır / 7 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2006 01:28 AM |