![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 8 Times in 4 Posts
Üye No: 17269
İtibar Gücü: 1392
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Oyuncular: Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken, Henry Winkler Yönetmen: Frank Coraci Senaryo: Steve Koren, Mark O'Keefe Görüntü Yönetmeni: Dean Semler Müzik: Tomer Biran, Rupert Gregson-Williams Kurgu: Jeff Gourson Tür: Komedi Süre: 107 Dk. Yapım: 2006 - ABD Michael Newman (Adam Sandler) güzel Donna'yla (Kate Beckinsale) evlidir ve çiftin iki harika çocuğu vardır: Ben (Joseph Castanon) ve Samantha (Tatum McCann). Ama genç adam onları görmeye pek fırsat bulamaz çünkü şirkete paha biçilmez katkısının, nankör patronu (David Hasselhoff) tarafından bir gün fark edileceğini ve böylece ortaklığa terfi edeceğini umarak uzun saatlerini iş yerinde geçirmektedir. O konuma geldikten sonra karısına ve çocuklarına bol bol vakit ayıracaktır. En azından kendi kendine böyle söyleyip durur. Michael bütün bir geceyi ayakta geçirdiği için o kadar yorgundur ki hangi kumandanın televizyonu açtığını bir türlü bulamaz ve sinir olur. Bunun üzerine, evdeki bütün elektronik araç gereci kontrol edebilecek mükemmel bir uzaktan kumanda bulmaya karar vererek, Bed, Bath & Beyond'un arka bölümüne girer. Buradaki egsantrik tezgahtar Morty (Christopher Walken) ona kesinlikle hayatını değiştirecek, deneysel, türünün tek örneği bir kumanda verir. Morty şaka yapmıyordur. Kısa süre sonra, tek bir düğmeye basarak her aleti kontrol edebilen Michael evinin hakimi olur. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CD 1 Part1 Part2 Part3 Part4 Part5 CD 1 Part1 Part2 Part3 Part4 Part5 Part6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 19617
İtibar Gücü: 1395
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() emeğine sağlık dostum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Teşekkür Etme: 208 Thanked 557 Times in 262 Posts
Üye No: 9893
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 29255
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AAA BEN BU ADAMI BİLİOM YA BİRAZ SALAK ROLLERİNİ OYNUYO AMA YETENEKLİ İZLİCEM SAOL EMEĞİNE SAĞLIK..
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
[RS] Just Over 18 - Cute Teen (1 click) - NEW | shentd | Yabancı Adult Videolar | 0 | 04-12-2009 12:34 AM |
[RS] MILF anal 5 - 1 click | siscoroi | Adult eski arşiv | 0 | 11-06-2008 12:41 PM |
[RS] MILF anal 2 - 1 click | siscoroi | Adult eski arşiv | 0 | 11-05-2008 09:37 PM |
[RS] MILF anal 1 - 1 click | siscoroi | Adult eski arşiv | 0 | 11-05-2008 06:01 PM |
[RS] MILF anal 3 - 1 click | siscoroi | Adult eski arşiv | 0 | 11-05-2008 04:54 PM |